havadurum

Çocuklar sahalara koştu, Onlar futbolla coştu...

377

 Antalya’da düzenlenen 1.WOW Kremlin Cup Turnuvasına katılarak, beğeni kazandılar


 

Barbarosspor alkışlarla

 

Kulüp - ebeveyn dayanışması minik futbolcuların ufkunun genişlemesini beraberinde getirdi
 
 
Tamer Çetin başkanlığındaki Barbarosspor Kulübü, özellikle alt yapıda gıpta ile izlenecek faaliyet ve aktivitelerini kent dışında da taşıyor. Kulüp yönetimi, teknik heyet ve ebeveynlerin özverisiyle Çanakkale dışında yapılan spor etkinlikleri, küçük futbolcu adaylarının ufuklarını genişletiyor. Barbarosspor, Koordinatör Antrenör Abdullah Sula yönetiminde U-11, U-10 ve U-9 yaş grubu takımlarıyla katıldığı Antalya 1.WoW Kremlin Cup Minikler Turnuvası’nda gösterdiği başarılı performansla seri galibiyetlere de imza attı.  Küçük sporcularının kültür, görgü ve sportif olgularını geliştirmeye yönelik, yarışmacı kimlikten uzak müsabakalarda beğeni toplayan Barbarossporlu Minik oyuncular eğlence ile sporu bir arada gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadılar.
 
 
Kolin’de şenlik…
Çanakkale Kolin Oteli yönetimi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde  U-10 Cup  turnuvasına ev sahipliği yaptı. Bu futbol organizasyonuna  Hastanebayırıspor, Çanakkale Genç 1915, Edirne Besiktaş, Balıkesir, İzmir Altay,  Balıkesir Edremit Besiktas, Arslancaspor, Bozcaadaspor, Çorlu, Kocaelispor, Edirnespor ve Altınordu kulüpleri U-10 yaş grubu takımları ile katıldı.  Şenlik havası içinde geçen ve eğlence unsurunun öne çıkarıldığı etkinlik futbol festivali havasında geçti. Turnuvaya iştirak eden takımlar gösterilen ilgiden oldukça memnundu.

 
Arslancaspor turnuvada
Arslancaspor, 19 Mayıs Atatürk Anma ve Gençlik Spor Bayramı münasebeti ile    U-10 yaş grubu futbolcu adayları için düzenlenen Kolin Oteli Futbol Turnuvası’nda yer aldı.  Arslancaspor Kulübü Alt Yapı Sorumlusu Teknik Direktör Cemil Akkoyun, başarılı bir organizasyon gerçekleştirdiklerini söyleyerek “Turnuvaya katılan tüm takımları kutluyorum.  Arslancaspor Cemil Akkoyun Futbol Okulu öğrencilerini tebrik ediyorum” dedi.

Yusuf Sonkurt

Paylaş