havadurum

DEVA'dan Yeneroğlu'na destek

922
DEVA Partisi İl Örgütü, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu`na destek açıklamasında bulundu. İl Başkanlığında yapılan açıklamada,
İl Başkanı Berkan Karaca, "Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanımız Mustafa Yeneroğlu`na yapılan çirkin saldırılara, Türkiye`nin 81 ilinden güçlü bir şekilde itiraz ettik. Önümüzdeki ilk seçimde, hukuk, adalet ve demokrasi namına büyük bir zafer elde edeceğiz. Hukuksuzluklara, kabadayılıklara asla geçit vermeyeceğiz. Mücadelemizi, ülkemize tam demokrasiyi inşa edene dek sürdüreceğiz" dedi.
"Türkiye`nin 81 ilinden güçlü bir şekilde itiraz ettik"
Başkan Karaca, "Deva Partisi, tüm Türkiye`de eş zamanlı olarak basının karşısındayız. Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanımız Mustafa Yeneroğlu`na yapılan çirkin saldırılara, Türkiye`nin 81 ilinden güçlü bir şekilde itiraz ettik. Genel başkanımız Ali Babacan, genel merkezimizde konuya ilişkin değerlendirmelerini paylaştı. Genel Başkan Babacan`ın ifade ettiği üzere, Emniyet Genel Müdürlüğü`nün bu haksızlığı, kabadayılığı, hukuksuzluğu koruyan bir metin yayınladı. İnsanlara parmak sağlayanların arkasında kimlerin olduğu ayan beyan ortada" ifadelerine yer verdi.
"Yol arkadaşımıza yapılan saldırılar karşısında, asla susmayacağız"
Karaca şu sözlerle devam etti, "Özellikle belirtmek isteriz, muhatabımız zor şartlarda, canını dişine takan emniyet personeli değil, polis teşkilatımızı siyasete alet edenlerdir. Hukuğa ve kanına uygun davranan, zor şartlarda çalışan tüm emniyet teşkilatı mensuplarına, bu vesileyle teşekkürlerimizi sunuyoruz." Yeneroğlu`nun daima yanında olacaklarını dile getiren Başkan Karaca, "Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanımıza, milletvekilimize, yol arkadaşımıza yapılan saldırılar karşısında, asla susmayacağız. Türkiye Cumhuriyetinin hukuk tanımazların, devletin katında görev yapacağı yer olmadığını biliyoruz. Genel Başkanımızın vurguladığı gibi önümüzdeki ilk seçimde, hukuk, adalet ve demokrasi namına büyük bir zafer elde edeceğiz. Hukuksuzluklara, kabadayılıklara asla geçit vermeyeceğiz. Mücadelemizi, ülkemize tam demokrasiyi inşa edene dek sürdüreceğiz" dedi.
(Damla Yeltekin)
Paylaş