havadurum
Turgut Çamer

turgutcamer@hotmail.com

DÜNYA GÜNDEMİNE DÜŞEN 2 BOMBA!

Değerli okurlarım o iki bombayı Kuzey Kore lideri Kim JOUNG attı! Acımasızlığı ile tanınan Kim, o korkunç emirleriyle adeta kan dondurdu!

4826

 

 

***

*Bilindiği gibi Kuzey Kore dünyanın en dışa kapalı ülkesi. Kim uzun süre ortalarda görünmeyince korona yüzünden komaya girdi, hatta öldüğü söylentileriyle gündeme gelmişti. Ancak söylentileri boşa çıkarmak için fotoğraflarını dünyaya servis etmişti.

Önce ülkesinde korona virüsün olmadığını iddia etmiş, sonra da ülkesine Güney Kore’den giren bir kişi de virüs olduğunu kabul etmek zorunda kalmıştı.

·         Dikkat ilk bomba düşüyor!

Kuzey Kore – Çin sınırı 1400 kilometreden fazla.

Kim JOUNG “Covid-19 dünyada ülkemiz dışında her yere yayıldı. Düşman, virüsü sınırımızdan içeri sokmaya çalışacaktır” dedi ve ilk bombasını patlattı!

Kim, Çin sınırına 1 kilometreden fazla yaklaşan herkesi orada bulunma sebebine bakılmaksızın vurma emri vermiş polisine.. Bu emir dünyada salgın bitene kadar geçerli olacakmış!

***

            Sevgili Çanakkale OLAY okurları acımasızlığı ile tanınan Kuzey Kore lideri sosyal medyadan öğrendiğime göre çok daha korkunç bir bomba daha atmış! Kuşkusuz sizlerde okumuşsunuzdur, ancak ben Mardinli genç Rüzgar Can’ın paylaşımından bi haber olanları haberdar etmek istiyorum:

-“Kuzey Kore delisi bir kadına tecavüz eden 3 kişiyi kıtalar arası füzeye bağlayıp Büyük Okyanusa fırlattı. Ulan tombalak Allah’ını seversen gel 2 ay misafirimiz ol ne olur. Ne kadar tecavüzcü sapık, tacizci varsa temizle, çoluk çocuk kadınlar rahat etsin yahu!..”

* Bu da ikinci bomba… Gerçekliğinden biraz kuşkuluyum!

            Mardinli genç bir başka paylaşımında da; “Evlenip duvağıyla kapınızdan çıkan kızınızın çantasına bir evinizin anahtarı bir de çeyrek altın koyun. Neden mi? Ola ki mutsuz oldu o anahtarla çıktığı eve geri dönebilsin. Ola ki dönecek parası yok. O altını satıp otobüs parası yapsın. Kızlarımıza asla ‘gittiğin yere duvağınla girdin kefenle çıkarsın demeyin, demeyin ki katledilmesinler.’

            Kadın dediğin

            DERSİM gibi sadık

            MUNZUR gibi vazgeçilmez

            MAZGİRT gibi erişilmez

            MEZOPATAMYA gibi bulunmaz olmalı.”

                                                           *

NOT: Herkese koronasız bombasız günler dilerim… T.Ç.