havadurum

Derbi'de Galatasaray güldü

405
Sarı-Lacivertli ekipte Ozan Tufan`ın 75. dakikada attığı gol yapılan VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Galatasaray bu sonucun ardından puanını 48`e yükseltti ve averajla Fenerbahçe`den liderliği aldı. Fenerbahçe, 25. hafta maçında Fatih Karagümrük`e konuk olacak. Galatasaray ise Kasımpaşa`yı ağırlayacak. 
 
Galatasaraylı futbolcular maçın ardından büyük sevinç yaşadı.Takımda teknik heyet ve futbolcular bitiş düdüğünün ardından birbirlerine sarılarak galibiyeti kutladı. Sarı-Kırmızılılar daha sonra boş deplasman tribününe giderek, galibiyeti taraftarlarına armağan etti. Saha içinde toplanarak tezahürat yapan futbolculara, Fatih Terim`in de katılması dikkati çekti.
 
Galatasaray, derbiyi kazanarak ligdeki galibiyet serisini 5 maça çıkardı. Sarı-Kırmızılı takım, ligdeki son 5 maçında Yukatel Denizlispor, Yeni Malatyaspor, Gaziantep, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe`yi yenerek hanesine 15 puan yazdırdı. Galatasaray, Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı son 4 maçta mağlubiyet yaşamadı. 
 
Fenerbahçe, ligde bu sezon derbi galibiyetine hasret kaldı. Galatasaray mücadelesi öncesinde ligin ilk yarısında 2 derbiye çıkan Fenerbahçe, birer beraberlik ve mağlubiyet yaşamıştı. Sarı-lacivertliler, bu sezon sahasında hem Beşiktaş`a hem de Galatasaray`a mağlup olurken, deplasmanda Galatasaray ile berabere kalmıştı.
(Haber Merkezi)
Paylaş