havadurum

Dev Firma 'Sigorta Cini' Çanakkalelilerin hizmetinde

2470

 "Mahallenizin Sigorta Mağazası" sloganı ile 2013 yılından bu yana verdiği sigortacılık hizmetleri ile vatandaşlara sağladığı güvenle 4 yıldan kısa bir süre içerisinde Türkiye’nin ilk sigorta acenteleri içerisinde yer almayı başaran ve Orange Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş bünyesinde yer alan ‘Sigorta Cini’ artık Çanakkalelilere her alanda sigorta hizmeti verecek. ‘Sigorta Cini’ ailesi 30’uncu Şubesinin açılışını Troya Caddesi No 68’de gerçekleştirdi. Açılış Sigorta Cini Orange Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Erdem Aydınlı ve İstanbul’dan Şube Müdürleri ve personellerinin katılımı ile gerçekleşti. Sigorta Cini hakkında Gazetemiz Olay’a bilgilendirmede bulunan Aydınlı, Türkiye’deki hızlı büyümelerini ve hedeflerini aktardı. Aydınlı; “Sigorta yapıları içinde kendimizi çoklu kanallı konumlamaya çalışan bir şirketiz. Yani hem müşterilerimizle yüz yüze konuşabildiğimiz, iletişim kurabildiğimiz, ziyaretlerine gidebildiğimiz mağaza yapılarımız var. Hem de müşterilere tekliflerimizi sunabildiğimiz online kanallarımız var. Bu açıdan baktığınızda iş modeli olarak Türkiye’de tekiz. Şu anda, sadece online kanallı çalışan şirketler mevcut. Ya da sadece fiziksel lokasyonda çalışan ya da bizim gibi networku olan acentelerde mevcut. İkisini bir araya getirerek böyle bir hizmeti veren tek kanalız. Bununla birlikte her açtığımız mağazada portföyümüze yeni müşteriler ekleyerek bir büyüme gerçekleştiriyoruz. Biz 2013’ten bugüne kadar aşağı yukarı yüzde yüz büyüme ile bugüne kadar geldik. Bu seneki rakamlarımıza baktığımızda acenteler arasında ilk onda olacağız. Dolayısı ile sektörde iş model olarak yerimizin farklı olduğunu hem de büyüklük olarak yavaş yavaş en yukarıda ki şirketlerden birisi haline geldiğimizi görüyoruz. 2018’in sonu itibari ile ilk onun içinde hatta belki ilk beşe doğru gitmeye başlayacağız” dedi.  

“Çanakkale’yi öncelikli illerimizden biri olarak görüyoruz”

Çanakkale’yi tercih etmelerinin iki boyutu olduğunu dile getiren Aydınlı; “Birincisi duygusal boyutu. Biz hepimiz bu mağazanın açılışı için buraya gelirken Çanakkale’ye gelmenin heyecanı ile geldik. Herkesin mutlaka geldiği, sevdiği, bir şekilde herkesin bağı olduğu bir şehir. Ama bununla birlikte Çanakkale’nin hem sosyoekonomik, hem sosyokültürel durumu, buradaki endüstriyel atılımların büyüklüğü, bunun yanında onun yarattığı iş imkanları, onlarla birlikte şehirdeki gelişme, aynı zamanda insan kaynağının bulunabileceği bir şehir olması. Üniversitesinin olması. Biz, bu sebeplerden Çanakkale’yi öncelikli illerimizden birisi olarak görüyoruz. Burada çok daha büyük bir potansiyel olabileceğini, sigorta sektörünün ihtiyacı olan büyümenin bir parçasının aynı şekilde Çanakkale’de de söz konusu olduğunu düşünüyoruz. Ekonomik anlamda büyüme potansiyeli olan bir şehirde, bizde ekonomik olarak var olabilmek amacı ile Çanakkalelilere hizmet vermeye geldik” dedi. 

“Çanakkale halkı bizlere güvensinler”
Sektör içerisinde uzun yıllara dayanan geçmişleri ve sigortacılık bilgileri ile Çanakkale’ye ve Çanakkalelilere güven vereceklerini ifade den Sigorta Cini Şube Müdürü Çiğdem Karaca ise; “Sigortacılık geçmişimizi ve bilgilerimizi bu şirkette birleştirdiğimiz zaman çok daha önemli ve güzel bazı adımlar atmaya başladık. Sigorta Cini Türkiye’de 30 şubeye sahip büyük bir acente. Çanakkale’de hep birlikte tercih ettiğimiz bir il oldu. Gönül bağımız da var. Potansiyeli de gördük. Özellikle üniversitesinden kaynaklı gençlerin çok fazla olduğu bir il olduğu için kendi mesleğinizde onlara da bir istihdam yaratarak, olması gerektiği şekilde sigortacılıkta meslek sahibi olmalarına da ön ayak olacağımızı düşünüyorum. Güzel düşüncelerimiz, plan ve programlarımız var. İyi olacağını düşünüyorum. Çanakkale halkı bizlere güvensinler. Kendilerine iyi bir hizmet vereceğimize inanıyorum” dedi.
(Oya Koyuncu)
Paylaş