havadurum

Ereğli Ticaret Borsası'ndan Çanakkale'ye ziyaret

711

 Ereğli Ticaret Borsası Çanakkale’ye düzenlediği inceleme gezisi kapsamında Çanakkale Ticaret Borsası ile ortak toplantı gerçekleştirdi. Ereğli Ticaret Borsasını temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Ünlü, Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis Üyeleri ve Ereğli Ticaret borsasına kayıtlı iş adamlarından oluşan 70 kişilik heyet ile gerçekleşen ziyarette  Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Üyesi Melih Gündoğdu, Meclis Üyesi Yaşar Çetin ve Genel Sekreter Sevcan Elver hazır bulundu. 

Ziyarette konuşma yapan Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz; “Toprağın vatan olduğu, eşsiz bir zafer yazılan bu kutsal topraklarda, Cumhuriyetimizin 94. Yılında sizlerle bir arada olmaktan, bayram coşkumuzu paylaşmaktan son derece mutluyuz. Çanakkale, Milli mücadele ruhunun ve kadrosunun doğduğu yerdir. Çanakkale Türk milletinin dirilişi, Türkiye Cumhuriyetinin de önsözüdür. Çanakkale, bu necip milletin dünyaya, savaşta bile ahlakın olduğunu öğrettiği yerdir. Anadolu’nun evlatları hem savaştılar, hem insanlığı, hem de erdemi öğrettiler. Süngüleri sanki kalemdi. Bizim Milletimiz kadar düştüğü yerden kalkmasını bilen, esarete alışık olmayan, öldü zannedilirken yeniden dirilen başka millet yoktur. Bunun en son örnekleri Çanakkale Zaferi’nde ve İstiklal Savaşında dünyaya ispatlanmıştır. Kahraman Mehmetçikleri rahmetle, saygıyla anıyoruz. Ruhları şad olsun. İlimiz sahip olduğu değerler açısından marka kent olma özelliği taşımaktadır. Bizler Çanakkale Ticaret Borsası olarak üyelerimizin sektörlerinde gelişmelerini sağlamak için uygun ortamlar hazırlamak ve bölgemizin ekonomisini geliştirmek amacıyla ülkemizde ve dünyada Çanakkale’mizin ve üyelerimizin en iyi şekilde tanıtımını yapmayı misyon edindik. Bu düşünceler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” dedi.
 
Detaylı bilgilendirmede bulunuldu
Ereğli Ticaret Borsası dostlarını Çanakkale’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Deniz, Borsa faaliyetleri, projeleri ve çalışmaları hakkında detaylı bilgiler vererek; “Ereğli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Ünlü Çanakkale Ticaret Borsasında Çanakkaleli dostlarımız tarafından ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Çanakkale’nin öyküsü başarılarla dolu. Cumhuriyetimizin 94. Yılını idrak ettiğimiz bu anlamlı günde Çanakkale’mizde bulunmak ben ve üyelerim için çok önemliydi. Sizler tarafından bu şekilde misafir edilmekten dolayı sizlere sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)
Paylaş