havadurum

Et, Ballıkaya Ocakbaşı'nda yenir

892

 Ballıkaya Ocakbaşı, Çanakkale’de ilk şubesini iki buçuk ay önce açtı. Et ürünleri ve ocakbaşı kültürünün olduğu mekan kısa sürede Çanakkalelilerin buluşma adresi oldu. Adım başı balık restoran kültürünün bulunduğu kentte, güler yüzlü servisi ve aile işletmesiyle dikkat çeken Ballıkaya Ocakbaşı Restoran, yakın zamanda ev yemekleri ve yöresel tatlarla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Doğu kültürünü batı kültürüne yakınlaştırmayı hedefleyen Sabri Ballıkaya, açılışından bu yana gelen ilgiden dolayı memnun olduklarını dile getirdi. Çarşı Caddesi Eczane Sokak`ta hizmet veren Ballıkaya Ocakbaşı’nın et ürünlerinde oldukça iddialı olduğunu söyleyen Sabri Ballıkaya, işin püf noktasının güler yüzlü hizmet olduğunu ifade etti. 

Ocakbaşında kendin pişir kendin ye…

Acılı, acısız tüm mezeleri inanılmaz lezzetli olan bu mekanda, ocakbaşına geçip kendi etlerinizi ateşte ısıtmanız mümkün. Çanakkale’de en lezzetli etli yemeği yemek isterseniz, buraya gelebilirsiniz. Adanası, urfası ve ciğeri derken üstüne tanımayacağınız lezzetleri burada tadabileceksiniz. Tavuk pirzola, tavuk şiş, ızgara yaprak kanat, kuzu şiş, kuzu pirzola gibi seçeneklerin bulunduğu ana yemeklerin yanında, Ye beni diyen atıştırmalıklar; Sigara Böreği, Patates tava, elma dilim patates ve karışık sucuk tabak bulunuyor. Yine makarna çeşitlerinin bulunduğu mekanda, kahvaltı seçenekleri olarak serpme köy kahvaltısı ve kahvaltı tabağının yanı sıra sahanda yumurta, sosis, sucuk seçenekleri ve menemen yer alıyor.
 
 
Servis kalitesinde de iddialılar 
Günlük taze elde edilen etler çok iyi terbiye edilmiş bir şekilde müşterilere sunuluyor.  Bu lezzetlerin yanında işletme yönetimi ve servis kalitesi yüksek olunca başarı kaçınılmaz olmuş. Her kim olursanız olun, adana, urfa dürümleri, ciğerleri ve diğer et çeşitleri yiyince ve lezzet damağınızda tavan yapınca burayı beğenmemenize ve sevmemenize imkan ve ihtimal kalmıyor. 
(Oya Koyuncu)
Paylaş