havadurum

Fener güldü...

391
Eryaman Stadı`nda oynanan karşılaşmada Alper Potuk`un golüne Ozan Tufan`la karşılık veren sarı-lacivertliler, soyunma odasına 1-1`lik eşitlikle gitti. İkinci yarıda birçok fırsata giren Fenerbahçe, 90+6. dakikada Enner Valencia`nın golüyle 3 puanı kazandı. Derbide Beşiktaş`ın Galatasaray`a kaybetmesini iyi değerlendiren Sarı-Lacivertliler, puanını 79`a yükseltti ve şampiyonluk umutlarını son 2 maça taşıdı.
Fenerbahçe`nin bu sezon en golcü ismi Valencia, başkentte çok kritik bir dakikada sahneye çıktı. 90+6. dakikada attığı golle takımına 3 puanı getiren Valencia, son 7 maçta 6. kez fileleri havalandırdı. Ekvadorlu futbolcu, gol sayısını da 11`e yükseltti. Fenerbahçe`nin 3 puanında en önemli pay sahibi İrfan Can Kahveci oldu. Milli futbolcu, hem Ozan Tufan`ın hem de Valencia`nın attığı gollerde ortayı yaparak takım arkadaşlarının fileleri havalandırmasına yardımcı oldu.
 
Fenerbahçe, Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı 8 maçta 20 puan topladı. Sarı-lacivertliler bu 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik alırken hiç yenilmedi. MKE Ankaragücü`nün tecrübeli futbolcusu Alper Potuk, eski takımına karşı gol sevinci yaşadı. Alper Potuk, 7 sezon oynadığı Fenerbahçe`ye karşı başkent temsilcisinin formasıyla 3. dakikada fileleri havalandırdı. Kümede kalma mücadelesi veren MKE Ankaragücü, üst üste 4. maçını kaybetti.
(Cahit Göveren)
Paylaş