havadurum

Fevzipaşa Konakları projesine yoğun ilgi

646

 Çanakkale`nin en önemli olduğu kadar en eski ve en değerli yerleşim bölgesi Fevzipaşa Mahallesinde "Fevzipaşa Konakları" projesi ile kentin ve mahallenin dokusuna uygun bir değişim süreci başladı. Erdemir İnşaat’tan yapılan konuyla ilgili açıklamada; “Bir projeden çok bir `eser` gözü ile baktığımız ve temellerini atarak başlattığımız bu sürecin ilk etabına gerek Çanakkale,  gerek il dışı ve gerekse yurt dışından gösterilen ilgi ve gerçekleşen talep, girişim ve yatırımımızın ne denli doğru ve beklentiye uygun olduğunu anlamamız için yeterli olmuştur. Proje lansmanı sonrası geçen kısa sürede ciddi bir hedef kitleye ulaştığımızı görmek bizleri ayrıca memnun etmiştir” dendi. İki yıllık bir emek ve ön çalışma sonrası başlatılan projeye kısa sürede gösterilen ilginin yüksek olduğunu ifade eden Erdemir İnşaat firmasının sahip ve yöneticisi İnşaat Mühendisi Cem Erdemir, açıklamasında teşekkür etti. Erdemir, “Fevzipaşa Konakları hazırlık safhası yaklaşık 2 yıl süren bir projemiz idi. Biz projemize baştan beri naçizane, tabiri uygunsa bir eser gözüyle baktık. Ve projeyi tanıtımımıza 17 Nisan tarihinde başladık. Tanıtıma başladığımız yaklaşık beş hafta gibi kısa süreçte projeye inanan ve satın almalarını gerçekleştiren taliplileri gördükçe emeklerimizin boşa gitmeyeceğini, çalışmalarımızın karşılığını aldığımızı ve hepsinden önemlisi projemizin doğru karar ve doğru bir proje olduğunu yaşamak, projeye emek veren tüm çalışanlarımızla firmamızı mutlu etti ve devamı için bizleri daha çok heveslendirdi” dedi. 

 
“Alıcı profili önemli ve anlamlı”
Erdemir, “Fevzipaşa Konakları projesinde Akademisyen, Öğretmen, Doktor, Mimar, çeşitli iş kollarında çalışan esnaf, şehrimiz dışından yatırımcı gibi her meslek grubu ve sektörden profilin satın almalarını gerçekleştirmeleri ise bizler için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur. Bilindiği üzere baştan beri ifade ettiğimiz gibi Fevzipaşa Konakları projemizin bizler için hedefi, sadece zaten oluşacak değişimin öncülüğünü yapmaktır. Şu kısa süre içerisinde proje alanındaki bölgeden arsa satın alıp inşaat yapmak isteyen birçok müteahhit meslektaşımızın yer aradığı, arsalara talipkar olduğu, yine ilimizdeki birikimleri olan yatırımcıların yine bölgede arsa arayışı içinde olduklarını görmekteyiz ki buda bizleri ayrıca mutlu etmektedir” ifadelerine yer verdi. 
 
"Her türlü desteğe hazırız"
Mülk sahiplerinin de girişimden mutlu olduklarını ifade eden Erdemir, “Bu arsa arayışı içinde bulunan gerek müteahhitlerimize, gerekse yatırımcı meslektaş ve hemşerilerimize aynı zamanda proje ve danışmanlık hizmet birimi olan bir firma olarak gerek yapacakları sözleşmelerde gerek imarla ilgili çalışmalarında sonuna kadar her türlü bilgi ve danışmanlık hizmetini vermeye hazırız. Ayrıca bu oluşan sinerji ve talep yoğunluğunun mülk sahibi olan bölge halkını da sevindirdiğini, mülklerinin arsa değerlerinin artması sebebiyle birçoğunun biran önce bu artış değerlerinden faydalanarak arsalarını satışa çıkarttığı da tarafımızdan tespit edilmektedir. Dolayısıyla bölge halkı içinde faydalı bir çalışma içine girmiş olduğumuzu görmek bizlere doğru iş yaptığımızı bir kez daha göstermiştir” dedi. 
 
"4 Haziran`da makul fiyat artışı"
Erdemir, ayrıca, “Bu arada Fevzipaşa Konaklarında ilk etapta satışa sunduğumuz ve hepsinin satış fiyatları web sitemizde olan 8 adet Konağımızda satışı tamamlanmış olanları web sitesine işlemeye başladık. Çok makul fiyatlarda ve isteyene İş Bankası Konut/İşyeri Kredisi imkanı da sunduğumuz Ofis-Daire ve İşyerlerinden yatırım maliyeti ve kar/zarar hesaplarımıza göre henüz satışı tamamlanmayanların satış fiyatlarını 4 Hazirandan itibaren makul miktarlarda arttırmayı planlıyoruz. Bu nedenle yola çıktığımız ilk fiyatlardan faydalanmak isteyen taliplilerin biran önce web sitemize girerek inceleme yapmalarını,  gerekirse ofisimize gelerek kendilerine her türlü bilgi ve danışmanlığı yapacak güler yüzlü satış personelimize müracaat ederek kararlarını vermelerini önemle tavsiye ediyoruz” ifadelerine de yer verdi. 
(Oya Koyuncu)
Paylaş