havadurum

Ford Otosan'dan İMKB'ye araç desteği...

1779

 Ford Otosan tarafından yürütülen ‘Meslek Lisesi Memleket Meselesi’ projesi devam ediyor. Projenin 17’ncisi dün Ford Çanakkale Bayiinde yapıldı. 47 ilde 71 araç dağıtımına devam edilen proje kapsamında Ford Çanakkale Bayi tarafından Ford marka araç, Çanakkale İMKB Meslek Lisesine hibe edildi. Törene, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Büyük, Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Fırat, İMKB Meslek Lisesi Müdürü Metin Bilgiç, okul öğretmeni Sedat Tayyar, Ford Otosan Satış Sonrası bölge Müdürü Mehmet Anıl Buzrul, Ford Otosan Çanakkale Bölge Bayii Arslanlar Otomotiv San. Tic. AŞ. Genel Müdürü İlyas Arslan, Servis Müdürü İlhan Dinç ve bayii yetkilileri katıldı. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Büyük, Ford Otosan Satış Sonrası Bölge Müdürü Mehmet Anıl Buzrul ve Ford Otosan Çanakkale Bölge Bayi Arslanlar Otomotiv San. Tic. A.S. Genel Müdürü İlyas Arslan törende konuşma yaptılar. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Büyük, projenin hayırlı olmasını diledi. Ford Otosan Satış Sonrası Bölge Müdürü Buzrul; “Bugün Çanakkale’de 71 aracın 17’ncisini teslim ediyoruz, öğrencilerimizin eğitimine faydalı olmasını diliyoruz” dedi.

 
“Teorik bilgiyle birlikte öğrencilerimizin bu bilgileri öğrenmesi bizim için çok önemli”
Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Büyük; “Bu proje kapsamımda İMKB Meslek Lisesine hibe edilen bu araç için Ford Otosan ailesine teşekkür ediyoruz. Çünkü bu bizim için çok anlamlı ve çok güzel bir hediye oldu. Özellikle zaten Milli Eğitim Bakanlığındaki eğitim sisteminde üzerinde durduğumuz husus, teorik bilgiyle birlikte öğrencilerimizin bu bilgileri öğrenmesi ve bu şekilde yetişmesi bizim için çok önemli. Okul müdürümüz ve öğretmen arkadaşlarımız ellerinden gelen her türlü gayreti gösteriyorlar. Onların bu gayretlerine, moral-motivasyon anlamında ciddi bir destek anlamına geliyor. 
 
“Öğrencilerimizin eğitimine faydalı olmasını diliyoruz”
Ford Otosan Satış Sonrası Bölge Müdürü Mehmet Anıl Buzrul; “Türkiye`nin kalkınmasına destek vermek amacıyla farklı alanlarda sosyal sorumluluk projeleri yürüten Ford Otosan ailesi olarak, liselerin motor ve teknik bölümlerinin geliştirilmesi amacıyla 47 ildeki 71 farklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine yeni nesil teknolojilerle donatılmış 71 adet aracı bayilerimizin de desteği ile bağışlıyoruz. Böylece 47 ildeki mesleki ve teknik lise öğrencileri, uygulamalı eğitimler ile ilk kez yeni nesil teknolojilere sahip motorları, elektronik sistemleri ve diğer tüm parçaları inceleme ve üzerinde çalışma yapma fırsatına sahip olacak. Bugün Çanakkale’de 71 aracın 17’ncisini teslim ediyoruz, öğrencilerimizin eğitimine faydalı olmasını diliyoruz” dedi.
 
“Araç öğrencilerin pratik eğitimde daha başarılı olmalarını sağlayacaktır”
Ford Otosan Çanakkale Bölge Bayi Arslanlar Otomotiv San. Tic. A.S. Genel Müdürü İlyas Arslan; “Proje kapsamında hibe edilen araç Çanakkale İMKB Meslek Lisesi öğrencilerinin pratik eğitimde daha başarılı olmalarını sağlayacaktır. Hayırlı olmasını diliyoruz” dedi. 
(Yusuf Sonkurt)
Paylaş