havadurum

Futbola yeni soluk getirdiler

2645
Çanakkale`nin çiçeği burnunda takımı Çanakkale Atletik GSK Derneği Kulüpü başarıdan başarıya koşuyor. 2020 Ağustos ayında kurulan Çanakkale Atletik GSK, çalışmalarına Çanakkale Atletik GSK kurulmadan çok önce başlamış ve 17FK formasıyla bir çok turnuvaya katılmıştı. 17FK formasının getirdiği başarı ile kurucu ekip, spor kulübü devam etme kararı aldı. 2019 yılında çalışmalarına başlayan Çanakkale Atletik GSK, 2020 yılında covid-19 engeline takılarak, çalışmalarına ara verdi. 
Azat hocalarının anısını yaşattılar
2021 yılından itibaren salgının etkisinin azalmasıyla çalışmalara hız veren Çanakkale Atletik GSK, Ali Can Arslan, Emre Kurt, Sude Yılmaz ve Emircan Yılmaz`ın yer aldığı kadrosuna Çanakkale futbol camiasının yakından tanıdığı Ercan Şenol ve Ali Alan`ı dahil etti. Futbol severlerin ilgisini hızla çeken kulüpte başarılı birçok genç oyuncu yerlerini aldı. Ekibin önemli bir parçası olan Azat Keskin`in vefatı ile sarsılan kulüp, 2022 yılı Mayıs ayında Azat Hocaları için bir turnuva düzenledi.
Namağlup unvanın elinde tutuyor
Farklı yaş gruplarında yerli ve uluslararası turnuvalarda başarılar elde eden kulüp, 2021-2022 Sezonundan itibaren Çanakkale Atletik GSK olarak Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu U 11-12 ve14 Futbol Liglerinde yerini aldı. Ercan Şenol`un hazırlıkları tamamlamasıyla Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu bünyesindeki önce U14 saha sonrada U11 ve U12 liglerinde fırtına gibi esen takımlar ile katılarak liglerdeki heyecanı üst düzeylere taşıdı. An itibari ile üç ligde de namağlup unvanın elinde tutan kulüp bu unvanı bırakmaya da niyetli görünmüyor. 
Bugünü değil yarını hedefliyor
Çanakkale Atletik GSK spora ulaşamayan gençleri, sosyal sorumluluk projeleriyle spor ile buluşturuyorlar. Eğitimlerinde üniversite öğrencilerine kapılarını açarak farklı nesilleri buluşturan kulüp, bilimsel yaklaşımı benimseyerek bugünü değil yarını hedefliyor.
(Damla Yeltekin) 
Paylaş