havadurum

Futbolcular Özturan ve Ersöz disipline sevk edildi

1855
Çanakkale Süper Amatör Lig maçlarının sona ermesinin ardından, gruplarında ilk iki sırayı alarak Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükselme mücadelesi veren Çanakkale Dardanelspor, Yeni Çanspor, Ezinespor ve Geliboluspor`un play-off maçları tamamlandı. 
 
Biga İlyas Bayram Stadı`nda Çanakkale Dardanelspor ile karşılaşan Geliboluspor, 2-1`lik üstünlük ile adını finale yazdırmıştı. Çanakkale Süper Amatör Lig A Grubunda mücadele eden ve oynadığı 14 maçın tamamını kazanan Çanakkale Dardanelspor, bu maçlarda 50 gol atarken, kalesinde sadece 2 gol görmüştü. Geliboluspor karşısına favori olarak çıkan Çanakkale Dardanelspor, 2-1 yenilgiye engel olamadı. 
Maçın ardından ise yürütülen disiplin süreci de sonuçlandı. Türkiye Futbol Federasyonu Futbol İl Temsilciliği Futbol İl Tertip Kurulu kararları açıklandı. 29 Mart Salı günü saat 17:00` de Haftalık Olağan Toplantısı için bir araya gelen Futbol İl Tertip Kurulunun, 26 Mart Cumartesi ve 27 Mart Pazar günleri oynanan Yerel Amatör Lig Müsabakalar ile almış olduğu kararlar açıklandı. Buna göre; Çanakkale Dardanelspor-Geliboluspor müsabakasındaki eylemleri nedeniyle, Çanakkale Dardanelspor oyuncuları Muhammed Geylani Özturan ile Emre Ersöz`ün tedbirli olarak Futbol İl Disiplin Kuruluna sevkine, yine müsabakadaki eylemleri nedeniyle, Geliboluspor Yöneticisi Bülent Aktaş`ın tedbirli olarak Futbol İl Disiplin Kuruluna sevkine oy birliği ile karar verildi.
(Atilla Akın) 
Paylaş