havadurum

Gökhan "Dertlere derman olmak için varız"

761

 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde adaylarını netleştiren CHP, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. CHP Merkez İlçe Örgütü 12 Şubat Salı Günü ilk seçim bürosunu açtı. CHP Barbaros Mahallesi Seçim Bürosu açılışına, CHP YDK üyesi Serdar Soydan, Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan, İl Başkanı İsmet Güneşhan, Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, çok sayıda partili ve Barbaros Mahallesi halkı katıldı. Merkez İlçe Başkanı Uyanık, açılış konuşmasında kendine güvenen sağlam kadrolar ile yerel seçimlere yürüdüklerini belirterek; “2019 Mart yerel seçimlerinin Çanakkale açısından keyifle, huzurla, bugün olduğu gibi yarınlarda da kendine güvenen, kentine sahip çıkan, tecrübeleri ile geleceğe yön veren bu sağlam kadrolar ile keyifle yürüyeceğini düşünüyorum. Güzel günler için Mart’ın sonu bahar olsun diyorum” dedi.  Uyanık’ın açılış konuşmasının ardından İl Başkanı Güneşhan ise, açılıştaki coşkudan Çanakkale’ye baharın erken geleceğine inandığını belirterek; “Mart ayında hem çiçekler açacak, hem de bahar gelecek. Ama Çanakkale’de baharın erken geleceğini bu coşkulu kalabalık bize gösteriyor. Dolayısı ile 31 Mart’ta Çanakkale, 16 yıldır bu kenti son derece başarılı bir şekilde yöneten, kentin kaynaklarını doğru kullanan, Çanakkale’nin hak ve hukukunu savunan Belediye Başkanımız Ülgür Gökhan, bir kez daha Çanakkale’ye hizmet edecek. Ben bu yolda hem başkanımıza, hem de tüm partili arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi. CHP Belediye Başkan adayı ve Belediye Başkanı Gökhan, seçim bürolarının derman belediyeciliğini halka anlatmak için açıldığını belirterek; “Derman Belediyeciliğini anlatmak, her görüşten insanımızla buluşup dertleşip, çay içip sohbet etmek için Barbaros Mahallesinde ki seçim büromuzu açtık. Bizler burada dertlere derman olmak için varız. Bunları anlatacağız” dedi. 

 
“Yerel seçim startımızı buradan, Oba Mahallesi’nden başlatıyoruz”
Başkan Gökhan konuşmasında; “31 Mart yerel seçim startımızı buradan, Oba Mahallesi’nden başlatıyoruz. Neden Oba Mahallesi’nde açıyoruz? Çünkü ben ilk Belediye Başkanı olduğumda bu mahalle en fakir, yolları çamur bir mahalleydi. O günden bugüne şimdi Çanakkale’nin en değerli yerlerinden bir haline geldi. Onun için buradan başladık. Ben özellikle buradan başlamak istedim. Bu bürolar sabah 10’da açılacak akşam 19’a kadar hizmet verecek. Bu bürolar burada bilgilendirme görevi üstlenecek. Gelin çayımızı birlikte içelim, dertleşelim, ülkenin ve kentin sorunlarını konuşalım ve çözüm üretelim. Bu noktada birbirimizi tanıyalım, görevimizi ve mahallemizi tanıyalım. Bu büroları bu yüzden açıyoruz. Derman Belediyeciliğini anlatmak, her görüşten insanımızla buluşup dertleşip, çay içip, sohbet etmek için Barbaros Mahallesindeki seçim büromuzu açtık. Bizler burada dertlere derman olmak için varız. Bunları anlatacağız” dedi. 

“Siz bana kaynaklarınızı emanet ettiniz”
Konuşmasına; “Siz bana dertlerinize derman olmam için bu şehrin belediyesini ve bütçesini emanet ettiniz…” diyerek devam eden Başkan Gökhan; “Kaynaklarınızı sizler için kullanmam için bana bıraktınız. Buradan hareketle tek tek evlere ve mekanlara girip, geçmişin hesabını ve sonrada gelecekle ilgili projelerinizi paylaşacaksınız. Barbaros Mahallesi aldığı yatırımlarla ve gelen hizmetlerle herkesin yaşamak istediği bir mahalle oldu. Eskiden Barbaros Mahallesi böyle değildi. Son 10 yılda Barbaros Mahallesi değerli bir mahalle oldu” dedi.  (Eren Aşnaz-Baykal Sağlam)
Paylaş