havadurum

Gökhan, yatırımları yerinde inceledi

1025

 Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Gökhan ilk olarak Üçgen Park, Teknik Hizmetler Kampüsü, Yaş Sebze ve Meyve Hali, Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası, Yeni Kordon uzatma çalışması, Güzelyalı Atık Su Arıtma Tesisi ve Cennet Otoparkının bulunduğu alanda yapımı süren Katlı Otopark ve İş Merkezi Projesi’ni ziyaret etti. Belediye tarafından sürdürülen ve tamamlanan yatırım ve projeleri yerinde incelemek amacı ile teknik inceleme gezilerine devam Gökhan, 18 Mart Stadyumu yanında yer alan Üçgen Parkta devam eden Adalet Anıtı inşası hakkında da teknik ekipten bilgi aldı. Gökhan, Üçgen Park ziyaretinin ardından yapımı devam eden Teknik Hizmetler Kampusu’nu ziyaret etti Başkan Gökhan, teknik ekip ile birlikte incelemelerde bulunarak, kampus alanında yapılacak düzenlemeler hakkında bilgi aldı. Başkan Gökhan, daha sonra yapımı tamamlanan Çanakkale Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Hali oldu. Yapımının tamamlanmasının ardından esnafların da taşınmaya başladığı hal binasında yapılan son düzenlemeleri yerinde inceleyen Başkan Gökhan, burada hal esnafı ile bir araya geldi. Esnaf ile bir süre sohbet eden Başkan Gökhan, binadaki düzenlemelere ilişkin esnafın taleplerini dinledi.

 
Çanakkale Belediyesinin yatırımları yükseliyor…
Çanakkale Belediyesi’nin örnek projeleri arasında yer alan Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası ile kentlilere yeni sosyal yaşam alanı sunmak amacı ile çalışmaları devam eden Yeni Kordon’un uzatılması projelerini yerinde inceleyen Gökhan, teknik inceleme gezisini devam ettirdi. Başkan Gökhan, Güzelyalı’da yapımı devam eden Atık Su Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu. Bölgenin arıtma ihtiyacını karşılayacak tesisin ilerleyişi ve yapılacak düzenlemelere ilişkin teknik ekipten bilgi alan Başkan Gökhan, teknik inceleme gezisi kapsamında son olarak Cennet Otoparkının bulunduğu alanda yapımı süren Katlı Otopark ve İş Merkezi Projesi’ni inceledi. Kale Bayar İnşaat yetkilisi Mustafa Bayar ile birlikte alanda incelemelerde bulunan Gökhan, binanın ilerleyişi hakkında bilgi aldı. Teknik inceleme gezisi sonunda kent genelinde yapımı devam eden ve tamamlanan projeler hakkında bilgilendirmede bulunan Gökhan, çalışmaların son hızla devam ettiğini söyledi. 
 
“Çalışmalarımıza hızlı bir biçimde devam ediyoruz”
Gökhan, program aksaması olmadan çalışmaların devam edeceğini belirterek; “Bugün sabah saatlerinden itibaren Belediyemizin kent genelinde yürüttüğü çalışmaları gezdik ve incelemelerde bulunduk. Hal binamız artık tamamlandı ve esnafımız kısa bir süre içerisinde taşınacak. Teknik Hizmetler Kampusumuzu, Yeşil Yerel Yönetim ve Güzelyalı Atık Su Arıtma Tesisimizi gezdik. Güzelyalı Atık Su Arıtma Tesisimizin kaba inşaatının aşağı yukarı yüzde 85’i tamamlanmış durumda. Teknik İnceleme gezimizin sonunda Cennet Otoparkına geldik. Cennet Otoparkındaki çalışmalarımız da hızlı bir şekilde devam ediyor. Arka tarafta otopark alanının betonları atılıyor, ön tarafta ise binanın ikinci katı yapılıyor. Çalışmalarımıza hızlı bir biçimde devam ediyoruz. Bir program aksaması olmadan çalışmaların devam edeceğini umuyoruz. Öte yandan Barbaros Mahallesi’nde yükselen Belediyemizin 2’nci kreşi de bitme aşamasına geldi. Kısa süre içerisinde çocuklarımızın hizmetine açılacak” ifadelerini kullandı.
(Baykal Sağlam)
Paylaş