havadurum

Gülşah Altıntaş: "Önce Sağlık"

1261
Altınşah Sigorta sahibi Gülşah Altıntaş, sigortacılık, sigortanın hayatımız için önemi ve Altınşah Sigorta`nın avantajları ile ilgili gazetemiz Çanakkale OLAY`ın sorularını yanıtladı. 16 yıllık sigortacılık yaşamına Atlınşah Sigorta ile devam eden Altıntaş, yaşam, emeklilik, deprem, kaza, sağlık... gibi birçok konuda sigortanın avantajlarını aktardı. Altıntaş, sigortacılık ve Altınşah Sigorta ile ilgili sorularımıza şu cevapları verdi. 
Olay: Sizi ve sahibi olduğunuz Altınşah Sigorta`yı biraz tanıyabilir miyiz?
Gülşah Altıntaş: Sektörde 16 yıllık sigortacılık geçmişi olan, sigortacılığın tüm branşlarında, hem Çanakkale ilinde hem de Bursa ilinde hizmet gösteren bir firmayız. Bireysel Emeklilik konusunda dünyanın en iyi sigortacıları olan MDRT Kurumunda ülkemizi temsil eden çok az sayıdaki firmalardan biriyiz. Elementer Sigortacılık konusunda da gerek ülke gerek bağlı olduğumuz bölgeler bazında dereceleri olan firmalardan biriyiz. Pandemi sebebiyle müşterilerimize daha hijyenik ve daha sağlıklı koşullarda hizmet vermek için 7/24 sigortacılık anlayışımızla Demircioğlu Caddesi No:130/2 Bayar Premium B Blokta hizmetlerimizi vermeye devam etmekteyiz.
 
Olay: Müşterilerinize ne tür imkanlar sunuyorsunuz?
Gülşah Altıntaş: Bireysel Emeklilik- Geri Ödemeli Hayat Sigortası- Kasko-Trafik- Dask-Konut-İşyeri- Özel Sağlık-Tamamlayıcı Sağlık -Ferdiz Kaza-Kritik Hastalıklar -İşveren Sorumluluk- Mesleki Sorumluluk AllRisk vb tüm faaliyetlerde hizmetlerimiz mevcuttur.
Olay: Sigorta teminatlarınız neler, en düşük ve en yüksek meblağlar nelerdir?
Gülşah Altıntaş: Müşterilerimizin önceliklerine ve hayat standartlarına göre aksiyon alıp çözüm önerileri sunduğumuz için, en düşük veya en yüksek diye bir meblağ belirtemiyorum ancak, kısaca hangi meblağlardan başladığını şu şeklide özetleyebilirim:
1.) Bireysel Emeklilik tasarruf yatırım planı için aile gelirinin %9 u, 2.) Bağlı bulunduğu risk grubuna göre Tamamlayıcı Sağlık için 700 TL den başlayan fiyatlarla , 3.) Trafik Sigortalarında hasarsızlık kademesi ve araç grubuna göre 250 TL den başlayan fiyatlarla, 4.) Kasko Sigortalarında hasarsızlık kademesi, meslek bilgisi ve araç grubuna göre 750 TL den başlayan fiyatlarla, 5.) Konut Sigortaları için 200 TL den başlayan fiyatlarla vb. yardımcı olabiliyoruz.
 
Olay: Pati sigortası hakkında bilgi verebilir misiniz?
Gülşah Altıntaş: En sevdiğim poliçelerden birisidir. Patili dostlarımızı acil ve beklenmedik durumlarla ilgili teminat altına aldığımız bir poliçe türüdür. Kendi kedim Duman için de yapmış olduğum yapmış olduğum bir poliçedir. Trafik Kazası, Yüksekten Düşme, Yabancı Cisim Yutma, Isı Çarpması, Zehirlenme, Yanma/Yanık, Böcek Sokması, Elektrik Çarpması, Boğulma, Kavga, Kesik ve Cisim Batması, Donma, Göz Yaralanması acil durumları nedeniyle maruz kalacağı tedavi masraflarını karşılamaktadır. Ücreti de250 TL gibi çok cazip ve 9 eşit taksitle ödeme imkanı olan bir poliçedir. Özellikle pandemi süresinde hemen hemen birçok müşterimizin evcil hayvan sahiplenmesi nedeniyle de en çok talep gören ve en çok yaptığımız poliçelerden biri olmuştur.
Olay: Bireysel emeklilik nasıl işliyor, neler yapılmalı?
Gülşah Altıntaş: Yakın dönemlerde Otomatik Katılımın da mecbur tutulması nedeniyle katılımı oldukça yoğun olan bir yatırım ve tasarruf sistemidir. 10 yıl ve 56 yaş sınırını dolduran herkesin de emeklilik hakkını kazandığı bir sistemdir. %25 gibi bir katkıyla devletin de desteklediği bir sistem olmasının yanı sıra getirisi de iyi takip edilirse bankacılık sektöründeki getirilere oranla daha yüksek getirisi olan bir sistemdir. Sistemde kalındığı sürece vergisel avantajlarının da olması fonun hızla büyümesinde önemli rol oynamaktadır. Firmamız için de 16 yıldır bu alanda da pek çok müşterimizi iyi tutarlarla emekli ettiğimiz için ayrı bir mutluluk sebebi oluşturmaktadır.
 
Olay: Sizi tercih etmelerindeki etken rol nedir?
Gülşah Altıntaş: Doğru Teminat +İyi Fiyat + Hızlı Aksiyon + Kaliteli Hizmet = Mutlu Müşteri matematiği ile hareket etmemiz, sektörde hem tercih edilir olmamızı hem de firmamızın artan ivmeyle faaliyet hayatına emin adımlarla devam etmesini sağladığını düşünüyorum.
Olay: Son olarak vermek istediğiniz bilgiler ve yönlendirmeler nelerdir?
Gülşah Altıntaş: İlk olarak Trafik Sigortası ile başlamak istiyorum. Trafik Sigortası karşı araçlara dair verilen ve devletimizce zorunlu tutulan bir poliçedir. Tüm şirketlerde 2021 yılı için karşı tarafa verdiğimiz 43.000 TL`lik maddi hasarları karşılamaktadır. Ancak acenteliğimiz vasıtasıyla poliçe düzenleyen müşterilerimiz için, karşı tarafa verdiğimiz zararları ``sınırsız`` bir şekilde karşılayacak şekilde, ücretsiz çekici hizmeti de ekleyerek, hatta ``9 eşit taksitle`` ödeme kolaylığı gibi özel imkanlar sunmaktadır. Özellikle 2. El araçların fiyatlarının ciddi bir şekilde artmış olduğu şu dönemde bu detayı değerlendirerek hareket edilmesi gerektiğini düşünmekteyim. İkinci olarak ise yakın dönemde yaşamış olunan İzmir Depremi sebebiyle acı kayıplara değinmek istiyorum. Vefat eden tüm vatandaşlarımıza rahmet dileklerimi sunuyorum. İşin maddi boyutuna gelirsek eğer, yardım kampanyalarında toplanan milyonlarca tutarların dahi maddi yaraları saramadığını görmüş olduk. Ancak buna rağmen sadece deprem felaketi yaşandığı dönemlerde DASK poliçesine talep arttığını, hala milyonlarca evin DASK poliçesiz olduğunu söylemek zorunda olduğum için üzüntü içerisindeyim. Dilerim herkes DASK poliçesine gereken önemi vermekte geç kalmaz. Son olarak pandemi sürecinde en çok talep gören Sağlık Sigortasına değinmek istiyorum. Mevcut Sağlık Sigortası olan müşterilerimizin pandemi sürecinde yatışlı tedavilerinde tüm masrafları Sağlık Sigortaları tarafından karşılandığını, işsizlik vb süreçlerde en azından sağlıkla ilgili bu ciddi giderler için sıkıntı yaşamadıkları bir süreç geçirdik. Hala da devam etmekteyiz. ``ÖNCE SAÐLIK`` cümlesini hatırlatıp, bir an önce müşteri adaylarımızın da gerek Tamamlayıcı Sağlık, gerekse Özel Sağlık sigortalarına da önem vermeleri gerektiğini unutmamalarını düşünmekteyim. İlgi ve alakanız için, müşterilerimizin ve müşteri adaylarımızın daha da çok bilgi sahibi olması için bizlere yer verdiğiniz için de teşekkür ederim. 

 

Paylaş