havadurum

Güneşhan "Halkın umudu CHP"

1289

 CHP Bölge Toplantısı geçtiğimiz hafta sonu Bursa’da gerçekleşti. Toplantıya Çanakkale’den CHP YDK üyesi, Milletvekili, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, Kurultay delegesi ve Kadın Kolları Başkanlarının katıldı. CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, toplantıyla ilgili görüşlerini gazetemiz Çanakkale OLAY’la paylaştı. Güneşhan, yerel seçimlerin ardından yeni dönemde noktasında yerel seçimlerin değerlendirilerek genel seçimlere yönelik strateji belirlenme açısından görüş alışverişinde bulunulduğunu belirtti. CHP’ye olan inancın ve güvenini her geçen gün arttığını ifade eden Güneşhan; Toplantı sonucunda ilk yapılacak olan genel seçimlerde bugün yapılan anketlerde de görüldüğü gibi en büyük ve iddialı konumunda olan partinin CHP olduğu ortaya çıktı” dedi.

 
“En büyük ve iddialı konumunda olan partinin CHP olduğu ortaya çıktı”
Güneşhan, toplantıyla ilgili; “Yerel seçimlerden sonra partimizin önümüzdeki dönemde iktidara hazırlanması noktasında, hem yerel seçimlerin değerlendirilmesi, hem de önümüzdeki döneme yönelik siyaset oluşturma ve strateji belirlemede görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda CHP Genel Başkan Yardımcılarımız, Parti Meclis üyelerimiz, Milletvekillerimiz yer aldı. Toplantıya 7 il katıldı. Çanakkale’den de YDK üyemiz, Milletvekilimiz, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, Kurultay delegemiz, Kadın Kolları başkanlarımızla birlikte katıldık. Verimli bir toplantı oldu” dedi.  
Partililerin bir araya gelip parti siyasetinin konuşulduğu bir toplantı gerçekleştiğini belirten Güneşhan, toplantı sonucuna dönük ise; “Her ilin kendi ilindeki değerlendirmeleri sonucunda CHP’ye olan inancın ve güvenin her geçen gün arttığı, halkın umudu haline geldiği ve ilk yapılacak olan genel seçimlerde, bugün yapılan anketlerde de görüldüğü gibi en büyük ve iddialı konumunda olan partinin CHP olduğu ortaya çıktı. Çalışmalarımızda bu yönde olacak. Yerel seçimlerden çıkan sonuç da bu. Seçimlerin ardından iktidara giden yolda örgütlerin daha çok çalışması gerektiği vurgulanarak, halkın umudunun Cumhuriyet Halk Partisi olduğu belirtildi” dedi. 
(Eren Aşnaz)
Paylaş