havadurum

Güzelliğin adresi "Lavinage Beauty Touch"

2284
27 Mart 2018 tarihinde Elvin Sezgin tarafından kurulan Lavinage, sizlere güzelliği vaat ediyor! 
İsmetpaşa Mahallesi İnönü Caddesi Mehmet Gürel Apt no:149 kat1 daire 2`de yer alan işetmede Lazer epilasyon, iğneli epilasyon, medikal Cilt Bakımı, dermapen, ledmaske, kırışıklık, skar, gözenek, leke tedavileri, kalıcı makyaj , microblading, İpek kirpik, jel tırnak, kalıcı oje ve kuru manikür hizmetleri veriliyor. Lavinage, haftanın 6 günü sabah 10 ile akşam 20.00 saatleri arasında hizmet veriyor. 
 
İşletme hakkında bilgi veren Elvin Sezgin; "Sektör olarak hizmet anlamında çok fazla bilgi eksikliği ve kirliliği söz konusu bu sebeple kişilerin ekonomik yerlerden ziyade güven veren, alacağı hizmetle ilgili tüm sorularına cevap bulabildiği, verdiği hizmetin sonuna kadar arkasında durabilen, herhangi bir sorunda muhatap bulabildikleri merkezleri tercih etmelerini rica ediyorum. Çünkü güzellik adı altında, sağlık işi yapıyoruz kendilerini güvendikleri yere teslim etmeliler" dedi.
 
Lavinage Beauty Touch`tan randevu almak için 05325179414 veya 02862122414 numaralarını tuşlayabilirsiniz. İşletmenin Instagram adresi ise "Lavinagebeautytouch".
(Gizem Uygun)


 
Paylaş