havadurum
Yusuf Sonkurt

yusuf@canakkaleolay.com

HER DERDE DEVA PARALEL

17-25 Aralık'ta bulunan en etkili afyon katkılı mutluluk hapı paralel asrımızda günde bir kez yutmakla, ne ayakkabı kutularında milyon dolarlar, ne ayığı 20 bin liralık bakan çocuklarının rezidansındaki 7 çelik kasa para sayma makineleri ve de elbise ve çikolata torbalarındaki yüz binlerce dolarlık rüşvet (pardon hediyeler) buharlaşır. Ak'lanır- paklanır.

626

                 Ülke’nin genelkurmay başkanı deniz-hava kuvvet komutanları ceza evlerinde, yüzlerce askeri yetkili, etkililer yıllarca hayatlarından bir kısmını demir parmaklıkların arkasında geçirirler. Sonra önce kumpas arkasından paralel hapıyla ak’lanır-paklanırlar paralel hapıyla toplum uyutulur, iyi ki varsın paralel.

                30 yaşında İran asıllı sonradan Türk vatandaşı Reza Zarrab (pardon) Rıza Bey şarkıcı eşiyle Amerika’ya ayak basar basmaz FBI polisince yakalanır savcıya çıkarılır, tutuklanır, bir de bakıyoruz ki savcı paralelci, doğru Türkiye’mizin dış cari açığını yüzde 15 kapatan miyarlarca altın ihracatı yapan, 2 bakanın elinden ödül plaketiyle kutlanan böylesine değerli ampul kafa hayranı, hayırsever, 700 bin liralık kol saatli bakanın kankası,iç işleri bakanını önünde yatan değerli vatandaşımıza cezaevine tıkan Amerikalı savcı paralelci olmayıp ta ne olacaktı, davulcu-zurnacı olacak hali yok ya.

                Türk yargısı karar vermiş, M.H.P. olağanüstü kongre yapılmasına, vay efendim ampul kafalılar hep bir ağızdan yargıç paralelci, sabah-akşam paralel hapı için ayyaş yaygarası gırla gidiyor. Ampul kafaların arka bahçesi devlet dururu mu? Yargı kararı 543 kongre delegesinin noter tasdikli iradesini geçersizdir, Anayasa Mahkemesinin verdiği karara saygı göstermemenin yanında nokta gibi kalır. Sulh Mahkemesinin kararına saygı duymamak, MHP’yi paralelcilere teslim etmemek en doğal haktır, aman Paralel canım paralel sen ne büyük kurtarıcı afyonlu hapsın.

                Hoşçakalınız.