havadurum

Halk Bankası'ndan ÇTB ve ÇTSO ziyaretleri

576
Halk Bankası Çanakkale Şubesi Müdürü Ali Devrim Önder, Ticaret Borsası ve Ticaret ve Sanayi Odası`nı ziyaret etti. Halk Bankası Çanakkale Şubesi Müdürü Ali Devrim Önder ve KOBİ Müdür Yardımcısı Yenal Tekin Nalcı`nın Ticaret Borsası`na yaptığı ziyarette 
Başkan Kaya Üzen, Meclis Üyesi Yaşar Çetin ve Genel Sekreter Sevcan Elver hazır bulundu. Halk Bankası Müdürü Önder ve KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticisi Mustafa Onur Şen`in Ticaret ve Sanayi Odası`na gerçekleştirdikleri ziyarete ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu`nun yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Ekşi ve Genel Sekreter Sema Sandal da katılım sağladı. 
 
Kaya, "Halk Bankası Çanakkaleli kobilerimizin her zaman yanında"
Ziyarete ilişkin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya, "Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Halk Bankamızın kıymetli yetkililerinin bizleri ziyaretlerinden son derece memnuniyet duyduk. Bu güzel kültürel mirasımızın geleceğe aktarılması hepimizin ortak sorumluluğu. İlimizde de esnaf ve sanatkârlarımızın ticaret ahlakı, yardımlaşma ve dayanışma gibi ilkelere dayanan bu felsefeyi en güzel şekilde yaşattığına inancımız tamdır. Bankalarımız ekonomimizin bel kemiğini oluşturan faktörler arasında yer almaktadır. Halk Bankası ve sayın müdürümüz de biz iş insanları ile her zaman yakın ilişkiler içerisindeler. Çanakkaleli kobilerimizin her zaman yanındalar. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum" dedi.
Semizoğlu, "Sorunları aktardık ve çözüm üretilmesini rica ettik"
ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleşen ziyarette dair bilgi veren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, "Bankacılık sektörü ekonominin sağlam ve güvenilir bir zeminde işlemesi için en önemli bir paydaşlarımız arasında. İş insanları olarak bankalardan beklentimiz, ticari kredilerin düşük faizli ve uzun vadeli olarak adil bir şekilde dağıtılmasıdır. Bu beklentimizi Halk Bankası Çanakkale Şube Müdürü Sayın Ali Devrim Önder`e ilettik. Üyelerimizin yaşadığı sorunları kendilerine aktardık ve çözüm üretilmesini rica ettik. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum" sözlerine yer verdi.
(Yusuf Sonkurt)
Paylaş