havadurum

Hocalar bir bir ayrılıyor

1938
Bu kez Göztepe ve Gaziantep F.K. Teknik Direktörleri ile yollarını ayırdı. İzmir ekibinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz İlhan Palut istifasını yönetim kurulumuza iletmiştir. Yapılan karşılıklı görüşmenin ardından hocamızın istifası kabul edilmiştir. İlhan Palut ve ekibine katkılarından ötürü teşekkür ediyor, devam eden kariyerlerinde başarılar diliyoruz."
 
Ligde son olarak 7. hafta erteleme maçında Aytemiz Alanyaspor`u 1-0`lık skorla mağlup eden Göztepe, 18 puan ve averajla 5. sırada girdiği 12. haftadan itibaren çıktığı 6 maçta galibiyet alamadı. Bu periyotta arka arkaya Çaykur Rizespor`a 3-2, Atakaş Hatayspor`a 1-0, Galatasaray`a 3-1 yenilen Göztepe, Fatih Karagümrük`le 1-1 berabere kaldıktan sonra Trabzonspor ve Fraport TAV Antalyaspor`a 1-0 mağlup oldu. Göztepe, 19 puan ve averajla 14. durumda yer alıyor.
Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı."Gaziantep Futbol Kulübümüzde yaklaşık 1.5 sezondur Teknik Direktörlük görevini üstlenen Marius Sumudica ile yollarımız karşılıklı olarak anlaşılarak ayrılmıştır. Görevde bulunduğu süre boyunca takımımıza olan katkılarından dolayı Sayın Sumudica ve tüm ekibine teşekkürlerimizi iletiyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz."

Not: Kayserispor`da ise Samet Aybaba`dan boşalan Teknik Direktörlüğe, Hagi`nin eski takım arkadaşı Rumen Petrescu`nun getirileceği ifade edildi. 
Paylaş