havadurum

İSTEK 1915 Çanakkale Okulları Ses Getiriyor!

541

İSTEK 1915 Çanakkale Okulları, öğrencilerini çok yönlü olarak yarınlara hazırlarken, onları zihinsel, ruhsal ve fiziksel açılardan da spora yönlendirerek, bağrından çıkan Şampiyon sporcularıyla gurur duyuyor. Türkiye Tenis Federasyonu` nun Balıkesir`de düzenlediği ve haftalardır devam eden `Ulusal Büyükler` hafta sonu turnuvalarında 3 haftadır yenilgi almadan şampiyonluk bayrağını dalgalandıran İSTEK 1915 Çanakkale Okulları Fen Lisesi öğrencisi Kamil Berat Özgün` ün başarısı Okul Yönetimi ile arkadaşlarının büyük sevinç yaşamasına neden oldu. 

İSTEK 1915 Çanakkale Okulları spora ile sanata verdiği önemi çocuk ve gençler için oluşturduğu eğitim alanları ile destekliyor.. Öğrenciler akademik eğitimlerinin yanı sıra yönelimleri doğrultusunda, uzman eğitim kadroları eşliğinde, Okul kampüsünde bulunan tesislerde sportif faaliyetlerini sürdürüyor, donanımlı atölyelerde ise sanatsal etkinliklerine devam ediyorlar. 
 
Öğrencilerine sunduğu eğitim kolaylıkları ile sanat ve sporda onları yüreklendiriyor. Her öğrencinin beceri ve yetenekleriyle gurur duyan ve onların çevresinde sevgi halesi oluşturan İSTEK 1915 Çanakkale Okulları Yönetimi, öğrencilerinden art arda gelen Şampiyonluklarla mutluluklarını taçlandırıyor. Özellikle pandemi sürecinde `Temas Yok, Sosyal Mesafe Var` sloganı ile devam edilen ve en mesafeli sporlardan bir olan Tenis branşında elde edilen bu üst düzey başarı, Okul Yönetimine yeni Şampiyonluklar için adeta müjde veriyor. 
(Yusuf Sonkurt)
Paylaş