havadurum

İnce kent halkı ile buluşuyor

1507

 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27’inci Dönem Genel Seçimlerine kısa bir süre kala, seçim çalışmaları da hız kazandı.  Cumhurbaşkanı adayları Türkiye’nin dört bir yanında mitingler düzenlerken, Milletvekili adayları da aday gösterildikleri illerde seçim ziyaretlerini sürdürüyorlar. Çanakkale, ilk Cumhurbaşkanı adayını Pazartesi günü ağırlayacak.  Cumhurbaşkanlığı adaylık mitingini Çanakkale’de ilk gerçekleştirecek kişi CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce olacak.  28 Mayıs Pazartesi günü düzenlenecek miting, saat 17.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek. CHP İl ve İlçe Örgütleri düzenlenecek miting için yoğun bir çalışma içerisine girerken, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, Cumhurbaşkanı adayı İnce’nin Çanakkale miting, için açıklamada bulundu. Güneşhan, CHP Cumhurbaşkanı adayı İnce’ye halkın yoğun ilgi ve alakası olduğunu ifade etti. İnce’yi Çanakkale’de en iyi şekilde karşılamak için CHP’li Belediye Başkanları ve ilçe başkanları ile yoğun çalışma içerisinde olduklarını söyledi. Mitinge diğer ilçelerden de yoğun katılım olacağını ifade eden Güneşhan, Çanakkale tarihinin en kalabalık mitinginin yaşanacağını söyledi.

“En iyi şekilde karşılamak için çalışmalarımız sürüyor”

İl Başkanı Güneşhan, CHP Cumhurbaşkanı adayı İnce’nin Çanakkale’de düzenleyeceği mitingle ilgili olarak;  Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce pazartesi günü kentimizde Çanakkaleli hemşerilerimizle buluşacak. Bildiğiniz gibi Muharrem İnce kampanya süresinde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürmekte. Hepinizin bildiği gibi yine halkın büyük bir ilgisi ve alakası ile karşılaşmakta. Bizde, Çanakkale İl Örgütü olarak Cumhurbaşkanı adayımızı en iyi şekilde kentimize, partimize ve Cumhurbaşkanı adayımıza yakışır bir şekilde karşılamak için çalışmalarımızı genç arkadaşlarımızla yoğun bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.
 
“Yoğun bir katılım olacak”
Mitinge yoğun bir katılım beklediklerini dile getiren Güneşhan; “Çanakkale’deki bütün ilçelerimizden de yoğun bir katılım bekliyoruz. Cumhurbaşkanı adayımızın düzenleyeceği mitinge nasıl katkı sağlayabiliriz, neler yapabiliriz ile ilgili Belediye Başkanlarımız ve ilçe başkanlarımız ile bir toplantı yaptık. Genel Başkanımız da 3 Haziran Pazar günü gelecek. Çanakkale olarak biz hazırız. Çanakkale tarihinin en yüksek katılımlı mitingini yaşayacak” dedi.  
(Eren Aşnaz)
Paylaş