havadurum

İskenderoğlu; "Artık 530 bin vatandaşımızın vekiliyim"

819

 24 Haziran seçimleri sonrası Milletvekili seçilen AKP Milletvekili Jülide İskenderoğlu, açıklama yaptı. Açıklamasında tüm Çanakkale’yi temsil edeceğini belirten İskenderoğlu;  “Artık 530 bin vatandaşımızın vekiliyim. Kimseyi kırmadan, üzmeden, ötekileştirmeden hizmet edeceğim. Vatandaşımızın sesine kulak vereceğim, dertlerine derman olacağım. Dün neysem bugün de oyum. Ben Çanakkale’nin Jülide Ablası olmaya devam edeceğim" dedi. 

Çanakkalelilere teşekkür eden İskenderoğlu; “Vatandaşlarımız bize ve partimize çok büyük teveccüh gösterdiler. Ben bize oy veren vermeyen tüm Çanakkaleli hemşerilerime şükranlarımı sunuyor ve kendilerine teşekkür ediyorum. Ben partili partisiz tüm Çanakkale’yi kucaklayacağım. 530 bin vatandaşın sesine kulak verecek, dertlerine derman olacağım. Hemşerilerim beni eskiden olduğu gibi abla, kardeş, ana ve bacı olarak görmeye devam etsinler. Ben dün neysem bugün de oyum. Vekil olmak beni değiştirmedi, değiştirmeyecek. Ben Çanakkale’nin Jülide Ablası olmaya devam edeceğim" dedi.  
 
“Lapseki’mizde meyve toplayıp, Ezine`den peynir alacağım”
AKP Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Bülent Turan ile çalışmanın kendisi için büyük şans olduğunu belirten İskendeoğlu; “Ben de çalışkan vekilimize ayak uydurup, Çanakkale için, Çanakkaleliler için çalışacağım. Çanakkale’miz en iyi hizmete en güzel yatırımlara layıktır. Çok çalışacağız, Ankara’dan hep elimiz dolu geleceğiz. Zaman zaman Çanakkale için müjdelerimiz olacak. Ben Ankara’dan çok Çanakkale’de vakit geçireceğim. Vatandaşlarımızla ele ele, gönül gönüle olmaya devem edeceğim. Söz veriyorum yine pazarlara çıkacağım, Yenice’de esnafları ziyaret edeceğim. Göknar Otel de çayımı, Çan Menderes Park’ında kahvemi içeceğim. Biga’ya gidip vatandaşlarımızla sohbet edeceğim. Bayramiç’te helvanın tadına bakacağım. Lapseki’mizde meyve toplayıp, Ezine`den peynir alacağım. Ayvacık`a gidip köylülerimizin dokuduğu halıların üzerinde oturup onların derdini dinleyeceğim. Eceabat`ta şehitlikleri, Gelibolu`da türbeleri ziyaret edeceğim. Adalara gidip denizi gibi kendileri de tertemiz vatandaşlarımızla bir araya geleceğim. Golf Çay Bahçesi’nde ailemle kahvaltımı edeceğim. Kordona çıkıp yürüyüş yapacağım. Dün neysem, ne yapıyorsam bundan sonra da bu değişmeyecek” dedi.
(Zeynep Kocaman)
Paylaş