havadurum

İyi Parti'den Geyikli'ye iki aday adayı

1332

 İyi Parti İl Başkanlığı, Geyikli Belediye Başkanlığı aday adayları başvurularını aldı. Halil İbrahim Şahin ve İsmail Tezel adaylık başvurularını yaptılar. İyi Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar’a teslim ettiler. Geyikli Belediye Başkanlığına aday adayı olan Şahin ve Tezel’in parti rozetleri de partililerin katılımıyla teslim edildi. İyi Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, düzenlenen basın toplantısında konuşma yaptı. Yıldızlar, Geyikli’nin Şahin ve Tezel ile birlikte iyi belediyecilikle tanışacağını söyledi. İyi Parti İl Başkanı Yıldızlar; “Partimiz kurulduğu günden beri büyümeye ve güçlenmeye devam ediyor bugün Geyikli Beldesi Belediye Başkanlığı için Sayın Halil İbrahim Şahin ve Sayın İsmail Tezel aday adaylık başvuruları için bir aradayız. Sayın Halil İbrahim Şahin ve Sayın İsmail Tezel`in geyikli Belediyesi`ne en iyi belediyeciliği getirmek için çıktıkları bu yolda başarılar diliyoruz. Niyetimiz iyi, yolumuz iyi, partimiz iyi.  Güçleneceğiz, mutlu bir Türkiye olacağız” dedi. 

 
“Canla başla mücadele edeceğiz”
Geyikli Belediye Başkanı aday adayı İsmail Tezel, Geyikli’ye iyi belediyeciliği getirmek için çalışacaklarını söyleyerek; “Türkiye için Geyikli için Halil İbrahim Şahin arkadaşımızla bir yola çıktık. Geyikli’ye en iyi belediyeciliği getirmek için canla başla mücadele edeceğiz,  Biz Geyikli’yi alacağız bunun başka bir yolu yok” dedi. 
 
“Beldemizin problemlerine çekimser kalıp karşıdan bakmayı kendime yakıştıramadım”
Geyikli Belediye Başkanı aday adayı Halil İbrahim Şahin, de bir açıklama yaparak; “Geyikli’de 20 yıldır esnaflık yapmaktayım. Beldemizin havasını teneffüs edip ekmek parasını kazanıp memleketimizin problemlerine çekimser kalıp karşıdan bakmayı kendime yakıştıramadım. Bu yarışta İyi Partimizde birlikte Geyikli Belediye’yi kazanacağımıza eminim. Umarım Geyikli ve Türkiye için iyi olur” dedi. (Baykal Sağlam)
Paylaş