havadurum

KALE 17 doludizgin!

756

 Hasan Gök başkanlığındaki KALE 17 Masterlar Takımı, Eylül ayında Marmara Ligi’nin finallerinde, ardından Uluslar arası düzeyde gerçekleşecek Masterlar Balkan Kupası’nda Çanakkale’yi temsil edecek. Marmara Turnuvası’nın gruplarında ilk 2’ye giren 6 takımın katılımıyla oynanacak olan finaller Uzunköprü sahasında yapılacak.   

 
Masterlar Balkan Kupasında, lig sistemi ile çift devreli oynanacak maçlarda KALE 17’nin yanı sıra Bulgar Hasova, Edirne Edofad, Bulgar Burgaz, Yunanistan Aetos ve henüz ismi açıklanmayan bir Balkan takımı daha mücadele verecek..Bu organizasyon için KALE 17 Başkan ve yöneticileri mülki amirlerle yapmayı planladığı görüşmelerde, bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor..
 
KALE 17 kongresini gerçekleştirdi
Çanakkale’nin 4 Master Kulübü’nden biri olan ve yaptığı etkinliklerle yurt içi ve dışında olumlu projelere imza atan KALE 17 takımı önceki gün gerçekleştirdiği seçimli olağan genel kurulla geçici Başkan Hasan Gök ve Yönetimini bir kez daha iş başına getirdi. KALE 17’de Hasan Gök yeniden Genel Başkanlık görevi üstlenirken, Genel Başkan Yardımcılığına Tuncay Bayram ve Orhan Geciçi’yi, Genel Kaptanlığa Evren Değirmenci’yi ve Mali Sekreterliğe Orhan Dede’yi getirdi.      
 
Gazetemiz OLAY’ı ziyaret!
Hasan Gök başkanlığındaki KALE 17 Masterlar Takımı yönetim kurulu üyeleri Tuncay Bayram ve Vahit Er olmak üzere Gazetemiz OLAY’a gelerek, nezaket ziyaretinde bulundular. Gazetemiz Spor Yorumcusu ve eski klasman Gözlemcisi Cahit Göveren’le bir süre sohbet eden KALE 17 başkan ve yöneticileri, Çanakkale sporuna destek ve katkıları nedeniyle Spor Yorumcusu Cahit Göveren’e ismi yazılı olan forma hediye ettiler.
(Yusuf Sonkurt)
Paylaş