havadurum
Yusuf Sonkurt

yusuf@canakkaleolay.com

KEMAL SUNAL'IN ŞABAN'INI İZLEMEYE DEVAM

2017 İlimizin sıra numarası 17'nin ülkemize, milletimize dünyamıza barış , kardeşlik, dostluk, hoşgörülük getirmesi dileğiyle geçen Pazartesi yılımızın ilk yazısına sadık kalarak kimsenin kaşının üzerinde gözün var dememeye sabır göstereceğim. Ne zaman güzel ülkemin insanlarının özgür, barışçı, akılcı, laik, demokratik, sosla devlet, hukukun üstünlüğünün kutsallığına inanan millet yaratmanın uğraşında kendime hedef seçtim, karar yüce milletimizindir, kendi düşen ağlamaz.

617

 

 

                Ben bu arada 3 aydır haberleri, haber yorumlarını siyasilerin demeçlerini ne televizyon ne basından okumama kararı aldım. Gerçekten çok rahatım. Ne stres, ne gam, ne kasvetim kaldı. Ivır zıvır TV kanalarının tümünde Kemal Sunal’ın bizim toplumun aynasını beyaz perdeye yansıtan şahane filmlerini izliyorum. Kimi zaman padişah paşası, kimi zaman kaymakam , çöpçü, milyoner, iş adamı, rolleriyle korkunç bir toplum bilimcilik yaptığına tanık oluyoruz.           

                Gazetelerinde önce kitap kuponlarını kesiyorum, kahvaltıdan sonra şöyle bir başlıklarına bakıyorum, kahvaltıdan önce baksam kahvaltı yapacak iştahım kalmıyor, ben çok rahatım

                Şen ve esen kalın…