havadurum

Karşınızda Citroen Aydoğan Plaza ailesi

770

 

 Yaklaşık bir yıldır Çanakkale’ye hizmet veren Cıtroen Aydoğan Plaza, otomobil alış ve satışı, boya, kaporta, servis gibi tüm ihtiyaçları tek çatı altında veren nitelikli bir yer olmayı başardı. Çanakkale OLAY Gazetesi olarak, Cıtroen Aydoğan Plaza’nın misafiri olduk. Plaza’da verilen hizmetler ile son kampanyalar hakkında bilgi edindik. Güler yüzlü çalışanları ve dinamik kadrosu ile dikkat çeken Citroen Aydoğan Plaza, gelecek dönem kampanyalarıyla da dikkat çekmeye hazırlanıyor. 

 
“Sıfır faiz fırsatıyla sahip olmak mümkün”
Cıtroen Aydoğan Plaza’nın temmuz ayı kampanyaları hakkında bilgiler veren Aydoğan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Beytullah Aydoğan, “Kampanya kapsamında, C3 modellerinde 20 bin TL`ye 20 ay sıfır faiz, C4 Cactus modellerinde 30 bin TL`ye 20 ay sıfır faizli kredi fırsatı ve takas imkanı sunulurken, C-Elysee, C4, C4 Picasso ve Berlingo Combi modellerinde de 2 bin liralık takas indirimi sağlanıyor. Takas kampanyası dahil edildiğinde Yeni C-Elysee modeline 2 bin 500 TL`ye, C4 Cactus`e ise 5 bin 900 TL`ye varan indirimlerle sahip olunabiliyor” dedi. Satışlardan dolayı memnun olduklarını söyleyen Aydoğan; “Şuan satışlardan gayet memnunuz. 0 faiz kampanyalarımız ilgi görüyor. Araçlarımızın yakıt tüketimi az ve konfora önem veriyor. Yeni çıkan 8+1 minibüsümüz var. Bu daha çok esnaf ve ticaretle uğraşan kesime hitap ediyor. Ailelerde bu aracı tercih etmekte. Lansman fiyatı açıklandı, ortalama panelvanlar  82 bin 750 TL’den başlıyor. Esnaf bu araçları özellikle tercih ediyor. Toplam 9 kişi seyahat edebiliyor. En bol kampanyası olan araçlar genelde Citroen’de oluyor. Citroen gelişmekte olan bir marka, önümüzdeki beş yılda su segmentli araçlar ve ticari araçlar artacak. Citroen’in kendine has tasarımı da çok beğeniliyor” diye konuştu. 
 

Serviste de bir numara olmaya çalışıyorlar! 
Citroen Servis Danışmanı Ali Aygün, Çanakkale’de yedi yıldır en iyi şekilde hizmet sunmaya çalıştıklarını belirterek, “Servisimiz 2016 mayıs sonu itibariyle hizmete açılmıştır. Amacımız müşterilere kaliteli hizmet sunmak ve memnun etmek. Aydoğan Plaza ailesi olarak Toyota bölümünde 7 sene müşteri memnuniyeti birinciliği elde ettik. Citroen servis olarak da bu ilke ile yola çıktık. Teknik servisimiz bütün eğitimlerini almış ve geçmiş deneyimleriyle hizmetinizde bulunmaktadır. Citroen Aydoğan ailesi olarak her zaman güler yüzümüzle ve cana yakınlığımızla saygıdeğer Çanakkaleli vatandaşlarımıza hizmetteyiz” dedi.
• Şebnem Özer  • Yusuf Sonkurt
 
Paylaş