havadurum

Kepez'de "evet' hareketliliği…

180

 AKP Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ile AKP Kepez Belde Başkanı Alper Altınok gündem ile ilgili bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Gider, “Birlik, beraberliğin ve uyumun olduğu Kepez Beldemizde ve Kepez sakinleriyle buluşmaktan duyduğu sevinci dile getirirken Başkan Altınok’a ve yönetimindeki Teşkilat çalışanlarımıza da bütün teşkilatım ve şahsım adına gösterdikleri özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum. Ayrıca Ak Parti Kepez Beldesinde Teşkilat çalışmalarının da kardeşliğin, dayanışmanın, huzurun da farkındayım Kepez sakinlerimizin de göstermiş olduğu ilgi ve alakaya da şükranlarımı sunarım" ifadelerini kullandı. AKP Kepez Belde Başkanı Altınok ise; “Sayın Vekilimize bugüne kadar göstermiş olduğu iyi niyet ve her türlü desteklerinden dolayı minnettarız, Ak Parti’de daima birlik ve beraberlik anlayışıyla, millete hizmet anlayışı vardır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik’ düsturu ile şımarmadan hareket etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 
Huzurevine ziyaret  
AKP Milletvekili Ayhan Gider ve AKP Kepez Belde Başkanı Alper Altınok, AKP Kepez Belde Yönetim Kurulu ve mahalle teşkilatlarının da katılımı ile birlikte Kepez`de bulunan Çanakkale Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğüne Yaşlılar Haftası olması sebebi ile ziyaret gerçekleştirmişlerdir. Gider, burada yaptığı açıklamada, “Kıymetli büyüklerimizin yüzlerindeki tebessüm bizim için çok değerli , bu düşüncelerle, Yaşlılar Haftası’nı en samimi duygularımla kutluyor, bugünlerimizin mimarı olan değerli büyüklerimize, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum bu anlamlı hafta dolayısıyla, tüm vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum” dedi. 
 
“Evet” çadırında yurttaşlarla bir araya geldiler 
AKP Kepez Belde Teşkilatı tarafından Anayasa Değişikliği için 16 Nisan’da oylanacak olan referandum öncesi kurulan ‘evet’ çadırında yurttaşlarla bir araya gelindi. Boğazkent Mahallesindeki ‘evet’ çadırını ziyaret eden bir diğer isim ise AKP Ayvacık İlçe Başkanı Halil İbrahim Ergün oldu. Ergün de Boğazkent Mahallesinde kurulan ‘evet’ çadırında vatandaşlar ile bir araya gelerek Kepez Belde Yönetimi tarafından gerçekleştirilen Pilav hayrına katılım sağladı.
(Haber Merkezi)
Paylaş