havadurum

Kocatepe'nin başarısı sevindirdi

737

 

Kocatepe Gençlik’in 1985 – 1990 yıllarındaki takım kadrosu; Kimler yok ki....

Nahit Güzel, Abdullah Sula, Hayrettin Acar, Kaleci Recai, Yücel Şar, Mustafa Hasoto, İhsan, Kara Salih. Bu kulübe hizmeti geçenleri de yad ediyoruz. 
Hatırlayabildiklerimiz; Başkan Kemal Özdeş, Özkan Vural, Özcan Vural,  İsmet Güneşhan, Bülent Yufka, Ercan Şenol, Ahmet Katra, Edip, Hulusi Aldaç, Müjdat Yersen, Ali Çiftçi, Üzeyir Gül, Rossi (Erdinç), Adnan Çetin.
 
 
Geçmiş sezonlarda Çanakkale’nin pek çok ünlü futbolcusunun forma giydiği Kocatepe Gençlik Kulübü’nün sona eren 2.Amatör Lig A grubunda namağlup Şampiyon olarak Çanakkale 1.Amatör Ligi’ne yükselmesi spor çevrelerinde memnunluk yarattı. Yıllarca kent futbolunun önde gelen kulüpleri arasında yer aldıktan sonra, ekonomik yetersizlikler nedeniyle uzunca süre bocalama dönemine giren Kocatepe Gençlik’in bu sezonki başarısı, bu formayı terleriyle ıslatan eski futbolcuları mutlu etti. Kocatepe Gençlik’in yerinin en azından Bölgesel Amatör Lig (BAL) olması gerektiğini savunan eski kramponlar “Elimizden ne geliyorsa yaparız. Kocatepe sadece Çanakkale’ye mal olmuş değil, ismi Türkiye genelinde biliniyor” dediler. 
Yusuf Sonkurt
Paylaş