havadurum

Kredibilitesini yükseltti

389
Sarı-Kırmızılılara galibiyeti getiren gol, 18. dakikada Emre Kılınç`ın ayağından geldi. Galatasaray, bu sonuçla puanını 54 yaptı ve haftayı zirvede tamamlamayı garantiledi. Süper Lig`de 6 maç sonra mağlup olan Akdeniz ekibi ise 42 puanda kaldı. Galatasaray, 27. hafta maçında BB Erzurumspor`u ağırlayacak. M.Alanyaspor ise Fatih Karagümrük`e konuk olacak.
 
Galatasaray son 4 deplasman maçında kalesinde sadece 1 gol gördü. Galatasaray, Süper Lig`de Beşiktaş mağlubiyetinin ardından büyük bir galibiyet serisi yakaladı. 7 maçta 7 zafer yaşayan Galatasaray, öngörülen en iyi ihtimallerin de ötesinde bir periyot çizdi. Bu süreçte 21 puan toplayıp, zirvedeki yerini perçinleyen Sarı-Kırmızılılar 7 maçın 4`ünü deplasmanda kazandı. 
 
Sarı-Kırmızılılar 4 karşılaşmanın 3`ünde kalesini gole kapatırken toplamda sadece 1 gol yedi. 24 Ocak`ta Yeni Malatya`yı 1-0 ile geçen Cimbom, Gaziantep FK`yı 2-1 mağlup ederken, zirve hattındaki Fenerbahçe ve Alanyaspor karşısında ise 1-0`lık zafer yaşadı. Galatasaray`da takım savunmasıyla beraber tecrübeli kaleci Fernando Muslera da yaptığı kurtarışlarla bu başarıda önemli pay sahibi oldu.
 
Spor Yorumcularının ortak değer yangıları şöyle oluştu. "Tecrübesiz hakem Zorbay Küçük`ü neden bu kadar önemli bir maça veriyorlar? Üstelik VAR`da, Süper Lig`de hiç maç yönetmeyen `Emre Malok` diye deneyimsiz bir hakem daha var. İnanılır gibi değil. Bu maçın sonucu 5 takımı birden ilgilendiriyordu. Kıran kırana geçen şampiyonluk yarışının tadını çıkartamayacağız. Bunun da tek sebebi MHK olacak."
(Haber Merkezi)
Paylaş