havadurum

Kulüplerden destek

1128

 M.Başakşehir 2 milyon 14 Bin lira

 Medipol Başakşehir Kulübü adına yönetim kurulu 1 milyon 14 bin TL, futbolcular, teknik ekip ve personel 1 milyon TL olmak üzere toplam 2 milyon 14 bin TL ile katkıda bulundu.  Yapılan açıklamada “Her zaman olduğu gibi bugün de devletimizin ve milletimizin yanındayız. Bu zor günleri el ele vererek hep birlikte aşacağız. Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için." denildi.
F.Bahçe’den 5 milyon ve 33 Bin Paket
Fenerbahçe Futbol Takımı, yeni tip Coronavirüs salgını nedeniyle İstanbul Valiliği tarafından maddi durumu iyi olmayan 65 yaş ve üstü vatandaşlar için yürütülen vefa kampanyasına destek verdi.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, dünya genelinde yayılan Kovid-19 salgınına karşı devletin, sağlık çalışanlarının, valilik ve belediyelerin çok önemli bir mücadele verdiği belirtilerek, "Ülkemizin geçmekte olduğu bu zorlu günlerde, devletimizin ve bilim kurulumuzun tüm uyarılarına istisnasız uyum göstermekle birlikte, hepimizin üzerine düşen bir başka konu da bu zor dönemde topyekün kenetlenerek ihtiyaç sahibi insanlarımıza bu topraklarda yalnız olmadıklarını gösterme, el ele vererek onlara destek olma zamanıdır. Fenerbahçe olarak Futbol A Takımı`mız, İstanbul Valiliği`mizin bu zor günlerin üstesinden hep birlikte gelebilmemiz adına Getir şirketi ile birlikte başlattığı, 6 hafta boyunca sürecek kampanyaya destek oldu. Futbol A takımımız, `Çorbada bizim de tuzumuz olsun` ruhu ile inisiyatif kullanarak aralarında topladıkları 5 milyon lirayla bu değerli kampanyaya 33 bin gıda kolisi desteği yaparak katıldı" denildi.
 
Mustafa Cengiz’den 500 Bin TL
Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz de, yeni tip Coronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle başlatılan yardım kampanyalarına destek çağrısı yaptı. Mustafa Cengiz açıklamasında, "Gece gündüz demeden önce sağlık diye koşan sağlık çalışanlarımıza ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek için gücün yettiğince, seferberlik ruhuyla, salgınla mücadele için kampanyaları destekleyelim" ifadelerini kullandı. Mustafa Cengiz, hesabından Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğüne yaptığı bağışın makbuzunu da paylaştı. Cengiz`in 500 bin TL bağış yaptığı öğrenildi.
 
Göztepe’den 1 Milyon Destek
İzmir`in Süper Lig`deki temsilcisi Göztepe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan `Biz Bize Yeteriz Türkiye`m Milli Dayanışma Kampanyasına destek verdi. Kampanyaya katkı sağlayan Sarı-Kırmızılı kulüp, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil`in duruma gösterdiği hassasiyetle 1 milyon TL bağış yapma kararı aldı.
 
Kayserispor’dan 196 Bin 600 TL
Süper Lig ekiplerinden Kayserispor da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına destek verdi. Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Biz millet olarak ne badireler atlattık; birlik olup, bu salgını da en az yara ile atlatacağız. Biz bize yeteriz diyoruz, 1966`da kurulan şanlı Kayserispor olarak kampanyaya 196 bin 600 TL ile katılıyoruz" dedi.
Haber Merkezi
Paylaş