havadurum

Kulüplere hoca dayanmıyor!

628

 Spor Toto Süper Lig`e büyük umutlarla başlayan ancak haftalar ilerledikçe hedeften uzaklaşan takımlarda, ceza Teknik Direktörlere kesilmeye devam ediyor. Bu sezon 14. haftaya kadar çalıştırıcı ile yollar ayrılmışken, 9. Teknik Direktör de Ertuğrul Sağlam oldu.

 
Sezonu Ç.Rizespor açtı
Süper Lig`de bu sezon ilk Teknik Direktör değişikliğine Çaykur Rizespor gitti. Ligin 5. haftasında İbrahim Üzülmez ile yolları ayıran Karadeniz ekibi 7. haftada Okan Buruk ile anlaşmaya varmıştı. Ligde ikinci hoca değişikliği 7. haftada oldu. Bu haftada Erzurum’da Mehmet Altıparmak, Akhisarspor`da ise Saffet Susic istifa etmişti. Akhisarspor`da aynı hafta Cihat Arslan göreve başlarken, Erzurumspor 1 hafta sonra Mehmet Özdilek ile anlaştı. Kasımpaşa ise 8.haftada Kemal Özdeş ile yollarını ayırıp, tecrübeli Teknik Adam’la Mustafa Denizli işbaşı yapmıştı.

Fenerbahçe’de Cocu gitti
Ligin 11. haftasında Fenerbahçe Philip Cocu ile sözleşmesini feshedip, yardımcı antrenör Erwin Koeman ile mücadelesini sürdürürken, 12. haftada Alanyaspor`da Mesut Bakkal, Sivasspor`da Tamer Tuna görevi bıraktı. Akdeniz ekibine Sergen Yalçın 13. haftada start verirken, Sivasspor`da yardımcı antrenör Hakan Keleş görevi sürdürdü. Atiker Konyaspor ligin 13. haftasında Rıza Çalımbay ile sözleşmeyi feshetti. Ligin 14.haftasında Aykut Kocaman takımın başına geçti.
 
Son olarak Kayserispor gönderdi
Son olarak da ligin 14.haftasında Kayserispor`da Teknik Direktör ile yollar ayrıldı. Kayserispor Yönetimi, Ertuğrul Sağlam`ın istifasını kabul etti.
(Haber Merkezi)
 
Takımlar Teknik Direktörler
Antalyaspor Bülent Korkmaz
Atiker Konyaspor Rıza Çalımbay / Aykut Kocaman
A. Alanyaspor Mesut Bakkal / Sergen Yalçın
Beşiktaş Şenol Güneş
Bursaspor Samet Aybaba  
D.G. Sivasspor Tamer Tuna / Hakan Keleş
E.Y. Malatyaspor Erol Bulut
Fenerbahçe Phillip Cocu/ Koeman
Galatasaray Fatih Terim 
Göztepe Bayram Bektaş 
Kasımpaşa Kemal Özdeş / Mustafa Denizli 
Kayserispor Ertuğrul Sağlam /
M. Başakşehir Abdullah Avcı
T.M.  Akhisarspor Saffet Susiç / Cihat Arslan
Trabzonspor Ünal Karaman
Çaykur Rizespor İbrahim Üzülmez / /Okan Buruk
MKE Ankaragücü İsmail Kartal
Erzurumspor Mehmet Altıparmak / /Mehmet Özdilek
Paylaş