havadurum

Kurucular Kurulu üyesi Uz, törenle parti üyesi oldu

1273

 İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Rıdvan Uz, eşi Fisun Uz ile birlikte Çanakkale Merkez İlçe binasında düzenlenen törenle partisine resmen üye oldu. Törene İyi Parti İl Başkanı İrfan Dehmen, Merkez İlçe Başkanı İsmet Balkan ile çok sayıda partili katıldı. Burada konuşan İl Başkanı Dehmen; “Genel Başkan Yardımcımız Musavvat Dervişoğlu’nun yürüttüğü Mahalli İdareler Bölümü var. Rıdvan Başkanımız Mahalli İdareler Başkan Yardımcılığı kadrosunda görevlendirildi. Bu görevlendirmeden dolayı kendisini kutluyoruz. Çanakkale’ye büyük katkı sağlayacağını biliyoruz.  Merkez İlçemizi ziyaret eden Rıdvan Başkanımızın bugün üyelik işlemini gerçekleştireceğiz” dedi. 


“Ankara ile bağlarımızı güçlendireceğiz”
Merkez İlçe Başkanı Balkan ise; “Bugün güzel bir gün yaşıyoruz. Çanakkale için Ankara ile arasında bir kopukluk var deniliyordu. Rıdvan Başkanın Ankara’daki yeni görevi bizleri mutlu etti. Bundan sonra İyi Parti içinde çok faydalı olacak. Ankara ile olan bir bağı bundan sonra Rıdvan Başkan sağlayacak ve inanıyorum ki Çanakkale’de başarıyı getirecek önemli bir temsiliyet olacaktır” dedi.  
 
“73 ile ziyaretler yaptık”
Son olarak Çanakkale’nin İyi Parti örgütünün başarılarından dolayı gurur duyduğunu belirten Uz;  “Bugün burada ziyaret etmek ve üyeliğimizi kayıt altına almak adına geldik.  Çanakkale’de İl ve Merkez İlçe teşkilatlarımızı çok düzgün ve kaliteli oluşmuş. Ben her iki başkanımıza da teşekkür ediyorum. Bu güzel birliktelik ve hava Genel Merkezimize de yansıdı. Çoğu gelen il için eksik olan konularda ‘Çanakkale’ye danışın’ denilmesi noktasına gelindi. Bizlerin de elinden gelen destek ile Çanakkale’de birinci parti olmayı hedefliyoruz. Bu konuda Merkez İlçe Başkanımızla daha önce güzel başarılara imza attık. Üstümüze sadece İyi Parti ceketi giyerek bir yol yürüyeceğiz. Eğitimde, sağlıkta, adalette kimseyi ötekileştirmeden kucaklamak adına bir yola çıktık. İnşallah mahcup olmayız. Türkiye’nin 73 vilayetinde organizasyonlar yaptık. Gittiğimiz anlattığımız insanlar Türkiye’nin huzursuzluk ortamından, gençliğin işsizliğinden ve çocukların geleceğinden endişe içindeler. Özellikle Doğru ve Güneydoğu bölgesinde insanlar üçüncü bir yol ve huzur arıyorlar. Önceden tepki ile karşılaştığımız Tunceli’de şimdi ise davullu zurnalı karşılandık. Bundan son derece mutluyum. O insanlarla bir arada olup tekrar kucaklaştırmayı başaran İyi Partiye ve Genel Başkanı’na da teşekkür ediyorum” dedi.  
(Yusuf Sonkurt)
Paylaş