havadurum

Limak Uludağ yeni döneme hazır

1496

 Çanakkale’nin elektrik enerjisi dağıtım hizmetini üstlenen Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Çanakkale Bölge Müdürü Gökhan Vanlıoğlu, Kurumsal İletişim Ekibi ile birlikte Çanakkale’de basın mensupları ile bir araya geldi. Aquahall’de düzenlenen toplantıda Genel Müdür Aytac, Limak’ın gerçekleştirdiği ve önüne koyduğu projeleri sıraladı. Önemli olanın müşteri odaklı hizmet vermek olduğunu dile getiren Aytac, şu ana kadar müşterilerden gelen talepleri yerine getirdiklerini ifade etti. Bölge Müdürü, Vanlıoğlu ise Çanakkale’de yüzde doksan oranında memnuniyeti sağladıklarını söyledi.

   
“Bize gelen en büyük talebi karşıladık”
Limak Uludağ Genel Müdürü Aytac; “Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da hizmet veriyoruz. Yaklaşık 5 milyonluk ve nüfusa hitap ediyoruz. 2013 yılında EPDK’nın şirketleri ayırması ile beraber bölgede iki tane şirket var İkisi de Limak Grubuna bağlı. UEDAŞ hala dağıtım hizmetleri veriyor. Limak Enerji olarak bizde işin ticari tarafındayız. Geçen sene itibari ile 3’üncü büyük bölge olduk. Özellikle son 2 yıldır hem özelleştirmenin, hem de rekabetin getirmesi gereken kalite ve müşteri odaklılığını insanların hissetmesi için ciddi projelere başladık. Bize gelen en büyük talep müşterilerimizi gelir tarifleri ile elektrik faturalarının uyuşmamasıydı. Bu noktada esnek fatura getirdik ve mevzuatı müşterilerimizin lehine esnetmiş olduk. Müşterilerimiz son ödeme tarihlerini maaş zamanlarına denk getirebiliyorlar. Aynı şekilde ödeme puan uygulaması başlattık. Buna benzer müşterilerimizden gelen her türlü talebe ve öneriye çok açığız” dedi.  
 
“Kesintisiz hizmet vermeye çalışıyoruz”
142 şirket arasında 3`üncülüğe yükseldiklerini belirten Aytac; “5 milyon kişiye hizmet veren enerji sektörünün öncü şirketi olarak, Enerji Piyasası Düzenleme (EPDK) verilerine göre, 2017 yılında perakende satış faaliyetinde bulunan 142 şirket arasında 3`üncülüğe yükseldik. 2017 yılında Türkiye`deki elektrik tüketim artışı oranı yüzde 6,30 iken, Limak Enerji olarak satış hacmimizi yüzde 29 artırarak, elektrik satışındaki payımızı yüzde 5,34`ten yüze 6,59`a çıkardık. Elektrik satış miktarımız, 134 ülkenin elektrik tüketiminden daha fazla. 2017 yılında hizmet verdiğimiz 4 şehir dışında, 62 ilde daha satış gerçekleştirerek Van`dan İzmir`e, İstanbul`da Gaziantep`e kadar geniş bir coğrafyada müşteri ve acente ağına ulaştık. Çanakkale bizim için çok önemli bir şehir yaz ile beraber göründüğünden çok daha fazla bir nüfusa ulaşıyor. Adalarla beraber kesintisiz bir hizmet vermeye çalışıyoruz” dedi.
  
“Müşteri memnuniyetini arttırıcı çalışmalarımız da devam ediyor”
Yüzde doksan oranında müşteri memnuniyetini sağladıklarını ifade eden Bölge Müdürü Vanlıoğlu ise; Çanakkale olarak biz 2 kıtada 11 ilçe iş merkezi ile birlikte 12 merkezde hizmet sağlıyoruz. 10 tane yetkili işlem merkezimiz,  5 tanede müşteri işlem merkezimiz var. Bu 15 merkezde müşterilerimizi bekletmeden hızlı bir şekilde bütün işlemlerini tamamlayacak şekilde bir sistem kurduk. Müşteri memnuniyetini arttırıcı çalışmalarımız da devam ediyor. Biz zaten Çanakkale bölgesinde anket çalışmaları yapılıyor. Yüzde 90 civarında müşteri memnuniyetini sağlamış bulunuyoruz. Çanakkale olarak daha iyi çalışmalar yaparak devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  
(Yusuf Sonkurt)
Paylaş