havadurum
Yusuf Sonkurt

yusuf@canakkaleolay.com

MİLLİ FUTBOLCU ARDA'YA ISLIK VE YUH ANLAMINI YİTİRDİ

Türk Milli Futbol Takımı, İspanya milli takımıyla Paris'teki geçen haftaki karşılaşmada, Arda gol pozisyonunda, topu İspanyol kale filelerine göndereceğine, yanındaki takım arkadaşına göndermeyi milli gururumuza yediremeyen izleyici, Türk vatandaşlarımız tarafından ıslıklanıp, yuhalanmasına neden olmuş, kendisi İspanya'nın dünyaca meşhur Barselona takımından oynaması manidar karşılanmış sonuca bağlanmış gibi görülmüş bu ne biçim milliyetçilik, millilik diye aylık bir milyon maaşlı milli teknik adam Fatih Terim "de nasibini almış.

524

 

 

                Bizler 14 yıldır tuhaf bir toplum olduk. İlkokulda sabahları çocuklarımızın andı Türk’üm, Doğruyum, Yasam başlıklı andı kaldırdılar. Ne ıslıklayan, ne yuhalayan bir tek ampul kafalı olmadı.

                Cumhuriyetimizin önderi Atatürk’ün ümmetten millet yaratma sözü “Ne Mutlu Türküm” sözü ve meydanlardaki levhaları söküldü, Allah rızası için bir tek ampul kafalıdan tepki ıslık ve yuh işitilmedi.

                130 yıllık Ziraat Bankamızın levhalarından T.C. (Türkiye Cumhuriyeti) çıkarıldı bir tek ampul kafalı milliyetçi ampul kafalıdan ne ses ne ıslık ne de yuh be bu kadar da olmaz işitilmedi.      

                3 yıl teröristlerle açılım adı altında zamanın bakanları, HDPlilerle Atatürk portresinin önünde alay eder gibi Dolmabahçe Sarayı’nda resimler çektirip Güney-Güneydoğu’daki 3 ve 5 il içenin bomba silah, 1700 hendek, 840 barikat kurulmasına göz yumup, teşvik ayıp olur, insafsızlık olur, aldatıldık diyelim daha masım olur. Bir aklı başında ampul kafalı çıkıp ıslıklamadı yuhalamadı, sonra da milli duygudan söz etmek ıslıklamak, yuhalamak beyhude o duygularımızı yok ettiler, öldürdüler, ölüyü diriltmek henüz tıp gerçekleştiremedi.

                Milli hareket partili (M.H. P.) siyasileri kutlamak gerek, AKP’nin koltuk değneyi olmaktan, gerçek Türk milliyetçiliğine tekrar ayağı kaldıracaklarından kimsenin şüphesi olmasın.       

                Ramazan Bayramınız kutlu olsun.           

                Hoşçakalınız.