havadurum

Makas, Gelibolu'yu ziyaret etti

833
Ak Parti İl Başkanı Naim Makas Gelibolu`da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Beraberindekilerle birlikte Makas, ilçe esnafıyla görüşmelerin ardından Ak Parti İlçe İlçe Teşkilatı ile gündemi değerlendirdi. Ziyaretler sırasında ilçe teşkilatının da eşlik ettiği Başkan Makas çarşı ziyaretinde hem esnafın hem de vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek notlarını aldı. Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı ve beraberindeki partili kadınlar, hem pazaryerinde hem de ev ziyaretlerinde Gelibolularla buluşurken, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal ve yönetim kurulu üyeleri ise ilçede hizmet veren genç esnaflara ziyarette bulundu. 
 
Makas, "Çanakkale`yi arşınlıyoruz"
Başkan Makas, "Gelibolu ilçe programımız kapsamında; 3 kademe il ve ilçe teşkilatlarımız ile birlikte pazar ve çarşı esnafımızı ziyaret ederek sohbet edip hayırlı işler diledik. İlçe Başkanımız Serhad Sürücü, İl Kadın Kolları Başkanımız Özlem Karadayı, İl Gençlik Kolları Başkanımız Alperen Uysal, ilçe belediye meclis üyelerimiz, il/ilçe kademe yöneticilerimiz ile Gelibolu ilçemizdeyiz. Ak kadrolarımızla adım adım Çanakkale`yi arşınlamaya, hemşehrilerimiz ve teşkilatlarımızla buluşmalarımıza devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi.
 
"Gençlerimiz yarınlarımıza ışık tutuyor"
Gelibolu ziyaretleri kapsamında Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal ve Gelibolu İlçe Başkanı Serhad Sürücü ile birlikte İlçe Gençlik Kolları Yönetimi ve gençlerle de bir araya gelen Ak Partili Makas, "Genç kardeşlerimizle birlikte şehrimize ve geleceğimize dair hasbihal ettik. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz yarınlarımıza ışık tutuyor, AK Gençlerimizle gurur duyuyoruz" diye konuştu. 
 
"Ak kadrolar olarak tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz"
Makas, ilçede düzenlenen Daraltılmış Danışma ve İstişare Toplantısı`na da katılım gösterdi. Toplantıda partililere seslenerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Makas, Çanakkale`ye yapılan yatırımlara dikkat çekti. Gelibolu ile ilgili son gelişmelere dair bilgiler de alan Makas, parti çalışmaları üzerine de fikir alışverişinde bulundu. Başkan Makas; "2023 hedeflerimiz doğrultusunda Ak kadrolar olarak tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Çalışma programlarımız içerisinde İl/İlçe teşkilatlarımızla, danışma ve istişare toplantılarımızı da gerçekleştiriyor, notlarımızı alıyoruz. Ak Parti ailesinin mensupları olarak, Türkiye`mizin çeyrek asrına damga vurmuş kadrolarımızla ve dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile gurur duyuyoruz" diye belirtti.
(Atilla Akın)
Paylaş