havadurum

Makas ve beraberindeki heyetten Bayramiç ziyareti

749
Ak Parti İl Başkanı Naim Makas ve beraberindeki heyet, Bayramiç ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. Makas ve beraberindeki heyet vatandaşlarla ve esnaflar ile görüşerek talep ve önerileri dinledi. Bayramiçlilere misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Makas; "21 yıl önce çıktığımız bu kutlu yolda ilk günkü aşk ve heyecanla milletimiz için bir sonraki günümüzde hep daha fazla çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Makas, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, İl, Gençlik, Kadın ve İlçe Yöneticileri ile birlikte Bayramiç ilçesinde bir dizi ziyaret ve görüşmeler gerçekleştirdi. Ak Parti Bayramiç İlçe Başkanı Sadettin Arslan`ın da bulunduğu ziyaretler kapsamında Başkan Makas, ilçede hizmet veren pazar esnafının yanı sıra çarşı esnafı ile bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Makas, esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu. Esnafın talep ve önerileri dinleyerek notlarını alan ve ilçede yaşayan hemşehrileriyle uzun süre sohbet eden Makas, partisinin çalışmaları hakkında da detaylı bilgi verirken, il yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kolları ise ilçede bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. 
 
"Kadrolarımız Çanakkale`yi adım adım arşınlıyor"
İl Başkanı Naim Makas ziyarete ilişkin, "Bayramiç ilçe programımız kapsamında; pazar, çarşı ve esnafımızı ziyaret ederek sohbet edip hayırlı işler diledik. il yöneticilerimiz, kadın kollarımız ve belediye meclis üyelerimiz ise hane ziyaretlerini gerçekleştirdi. İl Kadın Kolları Başkanımız Özlem Karadayı, İl Gençlik Kolları Başkanımız Alperen Uysal, İlçe Başkanımız Saadettin Arslan, Belediye Meclis Üyelerimiz, il, Gençlik, Kadın ve İlçe Yöneticilerimiz ile kentimizin oksijen ve meyve deposu Bayramiç ilçemizde ziyaretler gerçekleştirdik. Ak kadrolarımızla adım adım Çanakkale`yi arşınlamaya, hemşehrilerimiz ve teşkilatlarımızla buluşmalarımıza devam ediyoruz" dedi. 
 
"İlk günkü aşkla çalışmaya devam ediyoruz"
Makas, ilçedeki ziyaretlerinin ardından Bayramiç Daraltılmış Danışma ve İstişare Toplantısı`na katıldı. Ülke gündemi ve parti çalışmalarının ele alındığı toplantıya ilişkin bilgi veren Başkan Naim Makas; "Daraltılmış Danışma ve İstişare Toplantılarımıza Bayramiç ilçemizle devam ettik. Çalışma programlarımız içerisinde İl/İlçe teşkilatlarımızla, danışma ve istişare toplantılarımızı gerçekleştiriyor, notlarımızı alıyoruz. 21 yıl önce çıktığımız bu kutlu yolda ilk günkü aşk ve heyecanla milletimiz için bir sonraki günümüzde hep daha fazla çalışmaya devam edeceğiz" sözlerine yer verdi. 
 
Karadayı, evlere misafir oldu 
Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı ve beraberindeki partili kadınlar ise hane ziyaretleri gerçekleştirerek Bayramiçlilerin evlerine misafir oldu. Çanakkale ve ilçelerinde saha çalışmalarını aksatmadan sürdüren AK Parti İl ve İlçe Kadın Kolları üyeleri, Bayramiç ilçesinin dört bir yanında dolaştı ve evlere çat kapı ziyaretlerde bulundu. Ziyaret ettikleri evlerde ilgiyle karşılanan AK Partili kadınlar, vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. Pazarda meyve ve sebze satan kadın esnaflarla da görüşen Başkan Karadayı ve beraberindeki partililer, talep ve önerileri dinleyip notlarını aldı. Ziyaretler ile Bayramiçli hemşehrilerinin gönüllerine dokunan AK Partili kadınlar, Bayramiç halkına göstermiş olduğu misafirperverlik için teşekkür etti. 
 
Gençlerde Bayramiç`te
Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal, Bayramiç İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı ile birlikte, Bayramiç ilçesinde hizmet veren genç esnafları ziyaret etti. Uzun süre sohbet ettiği esnafları dinleyen Başkan Uysal, partisinin gençlere verdiği öneme dikkat çekip çalışmalar hakkında bilgi verdi. Genç esnafın talep ve önerilerini de not alan Başkan Uysal ziyaretlerine ilişkin, "Bayramiç ilçemizde saha çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Saha çalışmalarımız kapsamında İlçe Gençlik Kolları Teşkilatımız ile birlikte genç esnaflarımızı ziyaret edip, sohbet ettik" ifadesini kullandı.
(Nevin Yüksel)
Paylaş