havadurum

Merkez sağın önemli isimleri Gider'i gösterdi

868

 AKP Belediye Başkana adayı Ayhan Gider, 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkan adayı Gider, merkez sağın önemli isimleri ile bir araya geldi.  Yapılan görüşmede, ANAP, DYP ve MHP’de görev yapmış siyasiler, Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider’e açık desteklerini açıkladılar.  Gider, Anavatan Partisi eski Kurucu İl Başkanı Ahmet Altan, Demokrat Parti eski İl Yöneticisi İsmail Soylu, MHP eski Çan Kurucu İlçe Başkanı Davut Günay, MHP eski Merkez İlçe Başkanı Tayfun Uğur ve merkez sağın etkili isimleriyle bir araya geldi.  ANAP Kurucu İl Başkanı Altan; “Hükümet ve devlet desteği alacağı için Çanakkale çok şeyler kazanacaktır. Çanakkale’de oy kullanacak vatandaşlarımızın buna dikkat etmesini istiyoruz” dedi. MHP eski Çan İlçe Başkanı Günay ise Belediye Başkan adayı Gider için; “Çanakkale’de büyük değişim sağlayacağını, Çanakkale’ye belediyecilik anlamında gerçekten güzel şekilde hizmet vereceğine inandığımız için destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 
“Ayhan Bey, Çanakkale için bir şans”
ANAP Kurucu İl Başkanı Altan, Belediye Başkan adayı Gider’e yönelik; “Ayhan Bey, Çanakkale için bir şans. Yeni seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. Çanakkale değişime muhtaç olan illerden birisidir. Bu değişim Ayhan beyden gelecektir. Hükümet ve devlet desteği alacağı için Çanakkale çok şeyler kazanacaktır. Çanakkale’de oy kullanacak vatandaşlarımızın buna dikkat etmesini istiyoruz.  Cumhur ittifakı bu seçimden başarıyla çıkacaktır. Ona inanıyoruz, biz de tam destek veriyoruz” dedi.
 
“Ayhan Bey Çanakkale için gerçekten bir lütuf”
MHP eski Çan İlçe Başkanı Günay ise; “Ayhan beyin aday olması bizim çalışmalarımıza büyük katkı sağladığı gibi daha önce yapmış olduğu görevler nedeniyle Çanakkale’de büyük değişim sağlayacağını, Çanakkale’ye belediyecilik anlamında gerçekten güzel şekilde hizmet vereceğine inandığımız için destekliyoruz. Seçimi kazanacağına inanıyoruz. İki partinin bütün mensuplarının da Ayhan beyin yanında olduğunu biliyoruz. İnşallah Çanakkale halkının, bizimle beraber, Ayhan beyi destekleyerek Çanakkale’yi daha güzel günlere ulaştıracağına inanıyoruz. Ayhan Bey Çanakkale için gerçekten bir lütuf, gerçekten gerekli olan Belediye başkanı. Güzel hizmet yapacağına inanıyorum. Genç, dinamik, belediyeciliği çok iyi bilen bir arkadaşımız. Desteğimiz sonsuz” ifadelerini kullandı. 
(Haber Merkezi)
Paylaş