havadurum

Miller Holding kurumlar vergisi rekortmenleri listesinde...

478

 Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, konuyla ilgili bir açıklama yaparak; "Türk milletinin asil ruhunu, bağımsızlık tutkusunu ortaya koyan efsanevi toprakların bağrında doğan bir şirket olarak, bu topraklara layık olmaya çalıştık ve çalışıyoruz. Kurumlar Vergisi rekortmenleri listesinde yer almamız, doğru adımlar attığımızı gösteriyor. Yolumuz uzun…2017`ler, 2018`ler, 2020`ler, 2023`ler...Hedefimiz her yılı bir öncekinden daha büyük başarılarla kapatmak ve ülkemize, şehrimize katma değer üreten çalışmalara imza atmak. Güçlü ülke olmanın kurallarından biri de güçlü bir özel sektöre sahip olmak. Türkiye ekonomisi, atılacak adımlarla güçlenerek yoluna devam edecek. Biz de ‘durmak yok yola devam’, daha yapacak çok işimiz var diyoruz " dedi.

 
"Yürekleriyle, emekleriyle değer katıyorlar"
Bu başarıda Miller Holding`i holding yapan tüm çalışanlarının payı bulunduğunu ifade eden Mildon, "Babam Turhan Mildon, 1967 yılında bu işi başladığında tüm sermayesi küçük bir işletme ve inancıydı. Şimdi ise, Senegal`de, Çanakkale`den 7 bin kilometre uzaklıktaki bir Afrika ülkesinde proje yapan, 500`ü aşkın yol arkadaşı olan, 300 milyon liralık ciroya sahip şirketleri olan, otomotiv, akaryakıt, inşaat, gıda perakendesi, havacılık, denizcilik ve araç kiralama sektörlerinde faaliyet gösteren Türkiye sevdalısı bir holdingiz. Bizi biz yapan her şeyden önce emekleri ve yürekleriyle bu yolculukta bize eşlik eden, yarenlik eden çalışanlarımız" dedi.
 
“2017`den umutluyuz çünkü”
2016 yılında birçok olumsuzluğun üst üste yaşandığını ve başka bir ülkede olsa yıllarca etkisini hissettirecek sıkıntıların Türkiye`de ise geride bırakıldığına  dikkat çeken Mert Mildon, "Hain darbe girişiminden bir gün sonra bile insanların işlerine gittiği, hatta işine gücüne daha fazla sarıldığı bir ülkeden bahsediyoruz. Biz olumsuzluklarla karşılaşsak bile zor günlerde birbiriyle kenetlenebilen, reflekslerimizle çözüm bulan, ekonomimizin dinamizmi, insanlarımızın birlikteliği ile güçlenerek ilerleyen bir ülkeyiz. Bu da bizi tüm ülkelerden farklı yapıyor" dedi. Bu nedenle 2017 yılından çok umutlu olduklarını kaydeden Mildon şunları söyledi: "Tüm zorluklar beraberinde güzellikleri de getiriyor.Türkiye çok güçlü bir ülke.Türk milleti bu ülkenin teminatı. Ülke olarak zorluklardan güçlenerek çıktık. 2017 yılına umutla baktığımı, bu yılın bereket ve başarı getireceğini söylüyordum. Bu umudu doğrulayan, bize onur veren vergi rekortmenliği haberi de düşüncelerimi doğrulayan bir simge oldu. Miller Holding, Çanakkale`nin Kurumlar Vergisi rekortmenleri listesine girdi ve ilk 5`te yerini aldı. Çabalarımızın sonuç verdiğini, `Büyük Türkiye`nin, büyük markası` olma yolunda emin adımlarla ilerlediğimizi gösteren bu güzel gelişme, bizi daha çok üretmek, daha çok yatırım yapmak için de teşvik etti. ”

“Afrika’da alternatif pazarlar oluşturuyoruz”
"Bundan sonrası için amacımız, daha büyük başarılarla vergi rekortmenliğini taçlandırmak. 2017 yılında yapmamız gereken çok iş var. Senegal`de iki dev yatırım projesinde imzamız var. Bu projeleri 2017 yılında tamamlayacağız. Afrika`da yeni ve alternatif pazar arayışlarımız sürecek. Bu konuda olumlu gelişmeler var. Konut alanındaki yatırımlarımıza devam edeceğiz. İstanbul`da konut projelerimizi görücüye çıkartacağız. Havacılık sektörünün geleceğine de inanıyoruz. Çünkü ulaşımda hız her şey. Bu nedenle havacılığa olan yatırımlarımız sürecek. 50. yılımızı artı istihdam ve yatırım rakamlarıyla kapatacağız. Holdingimizin önümüzdeki 50 yıldaki yol haritasını da bu yıl çizeceğiz. Artık bizimle özdeşleşen sosyal sorumluluk projelerimize de, aynı coşku ve heyecanla devam edeceğiz. Yine çocuklarımızın satranç şampiyonalarındaki heyecanlarına ortak olacağız veya dünyanın dört bir yanından gelen sporcuların denizlerdeki mücadelelerine tanıklık edeceğiz. Kısacası ilk 50 yılımızda bizi biz yapan değer ve ilkelerimizden aldığımız güçle, 2023 hedeflerine ilerleyen Türkiye`de biz de payımıza düşeni yapacağız ve duvara bir `tuğla` da biz koyacağız." 
(Haber Merkezi)
Paylaş