havadurum

Milletvekili Turan'ın yoğun Çanakkale programı

1033

 Lapseki’de Şehitler Kur`an Kursu İnci Taneleri Kreşi`nin  açılışına katılan Milletvekili Turan, ardından AKP Çanakkale Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. ÇASİAD ile Çanakkale’nin Nabzını tutan Gündem Toplantısı’nda konuşma yapan Milletvekili Turan akşam saatlerinde Çanakkale’deki programlarını sürdürdü. 

 
Lapseki Şehitler Kur`an Kursu İnci Taneleri Kreşi düzenlenen törenle açıldı
Lapseki Şehitler Kur`an Kursu İnci Taneleri Kreşi`nin  açılışı yapıldı. 5 hafta önce 4-6 yaş arası çocuklara hizmet vermeye başlayan kreşte 24 çocuk eğitim görüyor. Kreş açılışına, Vali Orhan Tavlı,  AKP Grup Başkanvekili ve Çanakkale milletvekili Av. Bülent Turan, Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Müftüsü Arif Gökçe, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, minik öğrenciler, öğretmenler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kreşin açılış programı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Kuranı Kerim okundu. Daha sonra kreş hakkında bilgilendirici konuşmalar yapıldı. AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan açılışta yaptığı konuşmada Lapsekililere iki müjdeli haber verdi. Bütün mahallere doğalgaz götürüleceğini belirten Milletvekili Turan, bir ay içinde Lapseki Devlet Hastanesine yoğun bakım merkezinin kurulacağını söyledi.
 
AKP Çanakkale Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı
Milletvekili Turan Lapseki programının ardından AKP Çanakkale Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Toplantı Ticaret ve Sanayi Odası İbrahim Bodur Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Milletvekili Turan’ın yanı sıra AKP Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ve çok sayıda partili katıldı.
Programlar ÇASİAD’da devam etti
Milletvekili Turan ÇASİAD ile Çanakkale’nin Nabzını tutan Gündem Toplantısı’na katıldı. Çok sayıda siyasi ve iş insanının katıldığı toplantıda konuşan Milletvekili Turan, ülke ve il genelinde ekonomik ve siyasi değerlendirmelerde bulundu. Milletvekili Turan akşam saatlerinde programlarını sürdürdü.
(Haber Merkezi)
Paylaş