havadurum

Milletvekili Turan, işçilerin sevincine ortak oldu

723

 Lapseki Belediyesi, düzenlediği toplantı ile çalışan kadrolu işçilere yüzde 25 zam yapıldığını açıkladı. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın katıldığı toplantıda çalışan kadrolu işçilere yüzde 25, sosyal haklarına ise yüzde 40 oranında zam yapıldığı açıklandı. Başkan Yılmaz, vatandaşların refahı ve huzuru için ihtiyaç duyulan hizmetleri sunmak için gece gündüz hep beraber çalıştıklarını söyledi. AKP Çanakkale Milletvekili Turan, belediye çalışanlarının 21 milyon çalışan ve 3 milyon devlet memurunun içerisinde olduklarını söyledi. 

“Vatandaşlarımızın refahı ve huzuru için çalışıyoruz”
Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz; “Belediye olarak bir aile olduğumuzu her fırsatta söylüyorum. Hep birlikte el ele siz kardeşlerimiz ile birlikte halkımıza güler yüz ve iyi hizmet etmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın refahı ve huzuru için ihtiyaç duyulan hizmetleri sunmak için gece gündüz hep beraber çalışıyoruz ve yaptığımız faaliyetlerle halkımıza faydalı olmayı amaçlıyoruz. Peygamber efendimiz ‘işçinin ücretini alın teri kurumadan ödeyiniz’ demiştir” dedi.
“Belediyemizin ve sendikanın sizlere sahip çıkması lazım”
İşçilerle hayırlı olsun temennisinde bulunan AKP Milletvekili Bülent Turan; “Bugün toplu sözleşme imzalamışsınız sizlere ve ailelerinize hayırlı olsun. Allah ülkemize, devletimize zeval vermesin, sonuçta kadrolu işçi olmak, memur olmak bunlar kıymetli ve değerli işler. Türkiye’de 80 milyon insan var çalışan yanlış hatırlamıyorsam 21 milyon, 3 milyon devlette çalışan insan var. Sizler de bu 3 milyon çalışan arkadaşlarımızın içindesiniz bu çok kıymetli bir değer. Hem işin hakkını vermek için çalışmak lazım, hem belediyemizin hem de sendikanın sizlere sahip çıkması lazım karşılıklı hukuk olursa çok daha kıymetli olur ve başarı olur. Sizler, burada bizim elim ayağımızsınız” dedi. 
(Haber Merkezi)
Paylaş