havadurum

Mükemmel organizasyon!

243

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Acık Hava Taekwondo Marmara Şampiyonası geçen cumartesi akşamı Çanakkale Valiliği karşısında bulunan Çağlar Kaynak Basketbol sahasında gerçekleşti. Etkinliğe katılanların Dünya, Avrupa ve Uluslararası Şampiyonalar’da dereceler almış sporcular olması ile müsabakalar adeta Türkiye Şampiyonası havasında geçti. 

Şampiyona’nın açık havada ve kordon boyunda olması karşılaşmalara ilgiyi arttırdı. Çok sayıda spor sever müsabakaları zevk alarak izledi. 
Şampiyona ile ilgili olarak Taekwondo  İl Temsilcisi Hasan Altunışık şöyle konuştu. “ Bu Şampiyonayı kordon boyunda yapmamızın amacı Taekwondo sporunu Çanakkale halkımıza tanıtarak Taekwondo sporunun kırıcı ve sokak kavgası bir spor olmadığını göstermekti. Bu güzide sporu halkınıza tanıtıp sevdirmek amacındayız. Bunu da gerçekleştirdiğimiz inancındayım. Çanakkale halkımızın beğenisini kazanan bu Şampiyonayı seyredenler de karşılaşmalardan zevk aldılar”
Çanakkale Taekwondo İl Temsilcisi Altunışık, “Bu Şampiyona’nın Ağustos 2017 ayında Antalya’da yapılacak olan Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası öncesi olmasından dolayı sporcularımızın performansını, hatalarını ve eksiklikleri görme fırsatı bulduk.” dedi. 
Şenol Güven
Paylaş