havadurum

Mutan makamını miniklere bıraktı

490

 TBMM’nin kuruluşunun 98’inci yıl dönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlandı.   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kepez Belediye Başkanlığı ve Siyasi Parti temsilcileri çelenk sunma töreni ile başladı. Kepez Belediyesi Adile Naşit Kreş ve Gündüz Bakımevi minik öğrencisi Gürol Per’in Andı okumasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile tören sona erdi. Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Belediye Başkanlığı makamını çocuklara emanet etti. 

Başkan Mutan kutlamalarla ilgili açıklamasında; “Kepez Belediyesi olarak çocuklar için özel hazırladığımız Cumhuriyet ve Demokrasi kitabını hediye ettik.
Tüm dünya çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutluyorum” dedi. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kepez’de "Atatürk, Cumhuriyet ve Demokrasi" konulu ‘Resim, Fotoğraf, Şiir Ve Kompozisyon Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim edilmesi ile devam etti. Başarılı öğrencilere hediyelerini sunan Başkan Mutan; “Seneye de aynı katılımlarını rica ederek, başarılarının devamını diliyorum” dedi.   (Oya Koyuncu)
Paylaş