havadurum

Mutan "Sonuç ne olursa olsun, Çanakkaleliler kazanacak!"

1015

 Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, CHP Çanakkale Belediye Başkan aday adayı olarak 2 Aralık’ta yapılacak ön seçim öncesi açıklama yaptı. 2 Aralık Pazar günü, kenti 5yıl boyunca yönetecek Belediye Başkan adayının seçileceğini belirten Mutan; “Daha sorunsuz, daha keyifli, daha mutlu bir Çanakkale’de yaşamak imkânsız değil” dedi. Çanakkalelilerin kararının net olduğunu, CHP’nin yerel seçimlerde büyük bir farkla kazanacağını ifade eden Başkan Mutan; “CHP’nin önümüzdeki 5 yıl için kaptanının kim olacağı konusunda karar bu kez CHP’nin değerli üyelerine ait olacaktır” dedi. Tüm üyeleri 2 Aralık Pazar günü yapılacak ön seçimde oy kullanmaya çağıran Başkan Mutan; “Sonuç ne olursa olsun, Çanakkaleliler kazanacak…” dedi.  Başkan Mutan açıklamasında; “Çanakkale’miz tarihsel bir dönüm noktasında. Pazar günü kentimizi 5 yıl yönetecek Belediye Başkan adayımızı seçeceğiz. Doğanın, tarihin, yaratıcının bütün önemi ve güzellikleri bahşettiği bu özel kentte yaşamak hepimiz için büyük bir şans. Daha sorunsuz, daha keyifli, daha mutlu bir Çanakkale’de yaşamak imkânsız değil. Bu kentin sorunlarını bitirmek için her türlü imkâna ve bilgi birikimine sahibiz” dedi. 

 
“Cumhuriyet Halk Partisi önümüzdeki seçimi de büyük bir farkla alacaktır”
CHP’nin Çanakkale’yi, büyük bir farkla kazanacağından emin olduğunu ifade eden Mutan; “Çanakkale’nin 30 yıldır kenti emanet ettiği Cumhuriyet Halk Partisi önümüzdeki seçimi de büyük bir farkla alacaktır. Çanakkalelilerin bu konuda kararı nettir. Ancak CHP’nin önümüzdeki 5 yıl için kaptanının kim olacağı konusunda karar bu kez CHP’nin değerli üyelerine ait olacaktır.  Yıllardır tabandan gelen sese kulak verilmesini savunan ve sandık konması mücadelesi veren bir CHP üyesi olarak bu Pazar günü o sandıktan çıkmaya ve Çanakkale’nin önümüzdeki 5 yılında tüm hemşerilerimin daha keyifli bir Çanakkale’de yaşamalarını sağlamaya adayım.  CHP üyesi her arkadaşımın Çanakkale’nin geleceği açısından büyük bir sorumluluğu var” dedi. 
 
“Tüm yol arkadaşlarımı Çanakkale’nin kaderini değiştirmeye davet ediyorum”
Tüm CHP’li üyeleri Pazar günü oy kullanmaya davet eden Mutan; “Bir oy ile ne değişir demeden oy kullanma hakkına sahip tüm yol arkadaşlarımı Pazar günü Çanakkale’nin kaderini değiştirmeye davet ediyorum. Sonuç ne olursa olsun; “Çanakkaleliler kazanacak, gençlerimiz kazanacak, kadınlarımız kazanacak, çocuklarımız kazanacak, engellilerimiz kazanacak, çalışanlarımız kazanacak, esnafımız kazanacak,  ‘biz’ kazanacağız” dedi.
(Haber Merkezi)
Paylaş