havadurum

Park 17 Mahal için geri sayım başladı

1681
Park Onyedi Yapı Yatırım A.Ş., Karacaören bölgesindeki 3`üncü projesi Park Onyedi Mahal ve Sakura`yu taahhüt ettiği teslim tarihinden öce tamamlıyor. Mahal-1, Mahal-2 ve Sakura Projeleri, Karacaören`in en değerli noktasında, 15 bin 500 metrekare arsa üzerinde hızla yükseliyor. Konsepti ve mimarisiyle göz dolduran, toplam 223 bağımsız birimden oluşan projede konut bloklarında 206 konut, 6 villa, alışveriş caddesinde 11 dükkân yer alıyor. Çanakkale`nin yeni gözde bölgeleri arasında yer alan Karacaören`de hayata geçirilen Park 17 Mahal Projesi "Çanakkale`nin yeni ve en gözde sembolü kazandırmak için tasarlandı" sloganıyla lanse ediliyor. 
 
Kuzu, "Sosyal yaşam alanları tanıyor"
10 bin 667 metrekare alan üzerine kurulan Mahal projesinde 102 daire, 8 adet ticari alan ile toplam 110 bağımsız bölüm olduğunu belirten Park Onyedi Yapı Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Kuzu, "Karacaören bölgesi Çanakkale`nin en değerli ve geleceği parlak en önemli lokasyonlarından biri haline geliyor. Yine aynı bölgede inşaatına başladığımız Sakura projesi ile bölgenin giderek gelişeceğine inanıyoruz. Mahal-1 ve Mahal-2 de sosyal yaşam alanları olarak tasarladığımız tenis kortları, basketbol sahaları, yarı olimpik yüzme havuzları ve çocuk oyun alanları ile birçok imkân sunuluyor." dedi.
"Yüzde 150 oranında prim yaptı"
Kuzu, Mahal`in en özel ve seçkin butik yaşam projesi olarak tasarlandığının altını çizerek, "Projemiz, "Çanakkale`de en çok kazandıracak ilk 5 proje" arasında gösteriliyordu. Şuan başlangıcından bu yana yüzde 150 oranında prim yaptı. Mahal sadece bulunduğu bölgeye değil, Çanakkale`ye vizyon katacak değerli bir proje olduğunu kısa bir sürede gösterdi" dedi.
 
"Taahhüt ettiğimiz süreden 5 ay önce hak sahiplerine teslim edeceğiz"
Mahal projesini taahhüt edilen süreden önce tamamlamanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Kuzu konuşmasında, "Bu günlerde konut sahiplerine erken teslim müjdesini vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hesaplarımıza göre daireleri taahhüt ettiğimiz süreden 5 ay önce hak sahiplerine teslim edeceğiz" sözlerine yer verdi.
(Nevin Yüksel)
Paylaş