havadurum

Pınar; "Girişimde bulunanlar en ağır ceza ile cezalandırılmalı..."

170

 Paralel Devlet anlayışı ile yıllardır devletin en kritik ve stratejik noktalarına yuvalanan Fettullahçı Terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişimi ülke gündemini allak bullak etmiş, bir anda tartışmaların seyir ve ağırlık merkezini değiştirmiştir. Elbette 15 Temmuz Türkiye için bir dönüm noktasıdır. Yıllarca TSK’ya ahlak ve yasa dışı yollarla sızan ve sirayet eden FETÖ’cü gözü dönmüş alçaklar, en sonunda hiçbir insanı vasfa sığmayacak cani bir ruh haliyle Türk milletine silah doğrultmuş, mermi ve bomba yağdırmaktan çekinmemişlerdir.

 
“15 Temmuz bir işgal teşebbüsüdür”
Devletin içini ur gibi saran Fethullahçı terör örgütü medyadan eğitime, sağlıktan adalete, yargıdan emniyete, TSK’dan sivil toplum kuruluşlarına kadar her yere çöreklendiklerini belirten Pınar; “Sorumlu siyaset anlayışı gereği senelerdir uyarmamıza rağmen maalesef hain ve hasmane emel sahipleri yıllarca din kisvesi altında üremiş, himmet ve hidayet adıyla kuytu köşelerde gizlenmiş, güçlenip ortaya çıkmak için uygun zaman ve zemin kollamıştır. Manevi duyguları sömüren takiyye ustaları aslında doğrudan Kilise’ye hizmetkarlık yapmışlar, oradan emir ve icazet alarak melanet gergefinde vatana ihanet dokumuşlardır.  Türk tarihinin farklı dönemlerinde birçok darbe ve ihtilal denemeleri yaşanmıştır. Ancak hiçbiri 15 Temmuz musibeti kadar bu milleti sarsmamış, bu kadar derin çatlak ve yarılmalara neden olmamıştır. Bize göre 15 Temmuz bir işgal teşebbüsüdür ve bunun tarafları 1919’lu yıllardaki emperyalist komplonun günümüze uyarlanmış uzantıları ve uyuyan hücrelerinden başkası değildir. 15 Temmuz’da Gazi Meclisi bombalayan namussuzlarla, 1920’lerde Söğüt’te kutlu ceddimiz Osman Gazi’nin türbesini tekmeleyen, Ertuğrul Gazi’nin türbesini talan edip haç asan barbarlar arasında en ufak bir fark yoktur” dedi. 

“Türk milleti ilelebet lanet ve bedduayla anacaktır”
Girişimde bulunanların en ağır ceza ile cezalandırılmalarını ifade eden Pınar; “FETÖ terör örgütü düşmanın ta kendisidir. Laik devlet anlayışıyla Milletin hür vicdanında müstesna yere sahip Din ve İman konularını fütursuzca istismar ederek din tüccarlığına soyunan bu hain oluşumu Müslüman Türk milleti ilelebet lanet ve bedduayla anacaktır. Bunlar devleti ele geçirip tüm güvenlik kilitlerini kırarak Türkiye’yi parçalamayı amaçlamışlardır. Bu hainlere yönelik olarak Türk Milletine silah sıkmış, ihanet etmiş kim varsa bulunup en ağır şekilde cezalandırılmalıdır” dedi. 
(Haber Merkezi)
Paylaş