havadurum

Ruşen Fuat

1517
AKP’Lİ ERKEKLERİN PABUCU DAMA ATILDI
 
                Türk, (Pardon Türkiyeli) insanımız kadın-erkek gerçekten çok zekidir. Ama kadınlarımız daha üstündür. Ellerine erkekler su dahi dökemez. AKP’li erkekler kadınların türban (başörtüsü ayrı) üzerinden politika yapıp Cumhurbaşkanı, Meclis Başkanı, Başbakan, Bakan, Anayasa Mahkemesi Başkan’ı, Yargıtay Üyesi, Vali, Belediye Başkanı oldular, sıra şimdi türbanlı kadınlarımızda. Hayrünnisa Hanım Cumhurbaşkanlığına, hele Emine Erdoğan Başbakanlığa çok uygun. 12 yıldır gezmediği ülke tanışmadığı kimse, dost edinmediği devlet först leydisi, beraber yemek yemediği devlet adamı kalmadı. Üstelik Meclis Başkanı, Başbakan, Bakanların ve de AKP’li milletvekillerinin 3 dönemlik vekillikleri sona eriyor, hanımlarına gün doğdu. Milletvekilliği yolu türban dolayısıyla açıldı, hayırlı uğurlu olsun. Bunu da yağdan kıl çekercesine başardılar kendilerini kutlarız.
                Yalnız bir sorun var, şimdi türbanlı milletvekili AKP’li hanımlar Başbakan, Bakan, Vali olurlar da, benim bakanım, Vali’min, Genel Müdürümün, Yargıtay Üyemin efendileri Fes’li, Takkeli, Sarıklı olmalı diye tuttururlarsa sorun nasıl çözülür onu bilmem ama AKP’li kadınlarımız zekidir, çalışkandır, şeytana pabucu ters giydirirler. Bir yolunu bulurlar, her AKP’li başarılı erkeğin arkasında bir türbanlı kadın vardır.
                Emine Erdoğan başbakan olduğunda Suriye sınırına duvar çekmekten vazgeçilir. Yakın dostu Esma Esat’la eski günlerdeki gibi el-ele, kol-kola saray bahçesinde dolaşırlar. Müşterek bakanlar toplantısını yine Şam’da düzenlerler eski mutlu anıları tazelerler. Sakın olmaz-olmaz demeyin, 12 yıldır neler oldu, neler… Maydanozlu köfteler.
                Hoşçakalın…