havadurum

Şansınız açık olsun!

794

Çanakkale Belediyespor-Karşıyaka;

Türkiye Kadınlar Voleybol 1.Ligi A grubunda, maratonun ikinci yarısı başlıyor. Bu ligde zirve mücadelesi veren Çanakkale Belediyespor 23 Ocak 2021 cumartesi günü saat 14.00`de Anafartalar Spor Salonu`nda İzmir Takımı Karşıyaka ile kozlarını paylaşacak. Ligin ilk yarısında İzmir`de oynanan müsabakayı Karşıyaka 3-1 kazanmıştı. Rövanş niteliği taşıyan bu maçı kazanarak, Play-Off grubu için ilk 4 iddiasını sürdürmek isteyen File`nin Çanakkaleli Sultanları karşıyaşmaya Baş Antrenör Vedat Mekik yönetiminde hazırlandı. 


Çan Gençlik Kalespor-Sarıyer Belediyespor;
Bu sezon 16 takımın yer aldığı Türkiye`nin Kadınlar elit Voleybol Ligi olan Sultanlar Ligi`nde ikinci devre müsabakaları 23 Ocak 2021 cumartesi günü start alıyor. Çan Gençlik Kalespor bu tarihte saat 14.00`de Çan`ın Şehit Halil İbrahim Eriç Spor Salonu`nda ilk yarıda 3-1 mağlup olduğu Sarıyer Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka Kalespor takımının ligde tutunması adına son derece önem taşıyor. Çan ekibi 31 Ocak 2021 pazar günü ise yine evinde saat 14.00`de bu kez Karayolları`nı konuk edecek. 


Yalova Esenköy Bld.spor-Yeşil Bayramiçspor;
Yer aldığı Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Lig, 2.Grubu`nda mütevazi kadrosu ile hedeflediği 1.lige yükselmek için mücadele veren Yeşil Bayramiçspor, ilk aşamada Play-Off amacını gerçekleştirmek için uğraş veriyor. Son hafta maçında Bursa Nilüfer Belediyespor`u 3-1 mağlup ederek, klasmanda ilk 2 sıradaki konumunu koruyan File`nin Bayramiçli Sultanları, 24 Ocak 2021 pazar günü saat 17.00`de Yalova 90. Yıl Spor Salonu`nda Esenköy Belediyespor`la kozlarını paylaşacak. Yeşil Bayramiçspor`un favori olduğu bu müsabakada herhangi bir sürpriz sonuç beklenmiyor. Bilindiği gibi, ilk aşama maçları sonunda klasmanda ilk 2 sırayı alan takımlar Play-Off grubuna yükseliyor. 
(Cahit Göveren)
Paylaş