havadurum

Satmaz göreve başladı

858
ÇOMÜ Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü`ne atanan Öğretim Görevlisi İsmail Satmaz görevine başladı. Satmaz, kendisine yönelik hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ederken, yoğun temposu içinde çalışmalarına hız kazandırdı. 
 
İsmail Satmaz kimdir?
İsmail Satmaz, 1982 yılında Şanlıurfa`da doğdu. İlkokul ve ortaokul eğitimini Nevşehir`de ortaöğretim eğitimini Çanakkale`de tamamladı. Satmaz, Ankara Gazi Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliğinden 2004 yılında mezun oldu. 2005 yılında Çanakkale`de öğretmenliğe başladı. Çanakkale`de birçok eğitim kurumunda öğretmenlik yaptı. Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürlüğü proje birimi ve ölçme değerlendirme görev yaptı. Yüksek lisansını Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü`nde tamamladı. Aynı alanda doktora eğitimine devam etmektedir. 2018 yılında öğretim görevlisi olarak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde görev almaya başladı. 
 
Eğitim programları ve öğretim, özel yetenekli öğrenciler ve matematik eğitimi alanında çalışmalar yapan Satmaz`ın ulusal ve uluslararası alanda birçok bildiri, makale ve kitapları bulunmaktadır. Şu ana kadar birçok projede eğitmen, uzman ve yürütücü olarak görev almıştır. MEB Talim Terbiye Kurulu program geliştirme çalışmalarında görev almıştır. Yazmış olduğu kitaplar MEB`e bağlı okullarda ders kitabı olarak okutulmuştur. 
 
Çanakkale`de birçok STK`da yönetim kurulu üyeliği ve başkanlık görevlerinde bulunmuştur. Özel kuruluşlara danışmanlık hizmeti veren Satmaz`ın Çanakkale Teknopark`ta ortak olduğu bir şirket bulunmaktadır. 
 
Olay Gazetesi olarak İsmail Satmaz`ı kutlar, başarılarının devamını dileriz.
(Yusuf Sonkurt)
Paylaş