havadurum

Sektörün yıldız markası; Biga Demir Enerji

2248
Kurulduğu günden bu yana sektörde adından sıkça söz ettiren Biga Demir Enerji, Çanakkale`de ofis açarak Türkiye genelinde yürüttüğü faaliyetlerinin merkezini Çanakkale`ye taşıdı. Şirketin kurucu ortaklarından Zülfikar Hasdemir şirketin hizmetlerini, misyonunu ve vizyonunu gazetemize anlattı. Biga Demir Enerji`nin verdiği tüm hizmetlerin gelenekselleşmiş verimsiz yöntemler ile değil, daha dinamik, hızlı ve çözümsel tekniklerle gerçekleştirdiğini belirten Hasdemir konuşmasının devamında şunları söyledi; "Gelişen teknoloji ile birlikte devasa yapıların çoğalması vinç, asansör vb. geleneksel sistemleri kullanılamaz hale getirmiştir. Endüstriyel dağcılık bu sebepten ulaşılması güç yerlere profesyonel dağcılık yöntemleriyle ulaşımı sağladığı için sektörde önemli bir yere sahip olmaktadır. Demir Enerji, Endüstriyel Dağcılık alanında eğitimli kadrosu ile her yüksek yapıya kolayca ve güvenli ulaşabilmektedir. Biga Demir Enerji barajlar, köprü, rüzgar gülleri, viyadük ve diğer bir çok devasa yapının montaj, temizlik, onarım ve ışıklandırma işlemleri gibi birçok önemli işlemini hızlı ve güvenilir bir biçimde gerçekleştirmektedir. Şirketimiz bünyesinde çalışan enerji mühendisleri ile güneş paneli tarlaları gibi yenilebilir enerji sistemleri ile ilgili çalışmalar da yapıyoruz. "
"Çalışma ağını global düzeyde büyütmek"
"Biga Demir Enerji, sektörde faaliyet gösterirken, tasarladığı projelere yönelik yüksek bir verimlilik yakalayıp hizmet vermeyi kendine amaç edinmiştir. Çalışma alanları içerisinde bulunan şirketlerin proje talepleri doğrultusunda edindiği amaçları profesyonel olarak gerçekleştirmeyi hedeflemektedir. Biga Demir Enerji, çalışma partnerleri ile birlikte profesyonel olarak yürüttüğü proje süreçlerini edindiği amaçlar doğrultusunda gerçekleştirmektedir. Çalışma ağını global düzeyde büyütmek, hizmet verdiği alanlarda gerekli prosedürler doğrultusunda daha fazla fayda sağlamak üzere, çalışmalarını sürdürmektedir."

"Kaliteli, verimli, maaliyeti düşük"
"Biga Demir Enerji, tasarlanan projenin kaliteli, verimli, maaliyeti düşük bir şekilde devamlılığını sağlamaktadır. Yürüttüğü tüm çalışmalarını projelendirme ve mevzuat yönetmeliklerine uygun olarak gerçekleştirmektedir. Sektörel bakım ve revizyon çalışmalarını sistematik olarak yürütmektedir. Faaliyet alanlarında yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa kısa sürede müdahale edebilmek amacı ile, kadrosunun optimal sayıda olmasına özen göstermektedir."
(Atakan Alkış)


Paylaş